Автор
Кристина Кирова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Слънцето и уханието на пролетта навън все повече ни подсказват, че е време за повече усмивки, хубави преживявания и разбира се - любов! Ето какво ще се случи на всяка зодия в романтичен план през следващите дни:

Овен
Скъпи Овни, изглежда че замисляте нов план за любовния си живот. Предстоят ви много вълнуващи мигове в тази посока и една съдбоносна среща през следващите дни. Бъдете готови за зашеметяваща любов.

Телец
Скъпи Телци, предстои да погледнете на любовния си живот от по-различна гледна точка. Много от вас ще предприемат промяна и времето ще минава много бързо, благодарение на страстта и силните емоции, които ще изпитат.

Близнаци
Скъпи Близнаци, пред вас се откриват много нови възможности в любовта. От вас зависи коя ще изберете и по какъв път ще тръгнете, но едно е сигурно - предстоят ви незабравими романтични моменти.

Рак
Скъпи Раци, ще взимате решения, за които трябва да сте сигурни, че са продиктувани изцяло от сърцето ви, защото тогава се чувствате най-сигурни. Звездите ви подсещат да не бягате от емоционалната си природа и да оставите логиката на заден план. Следвайте това, което усещате, че ще ви направи наистина щастливи, през следващите дни ще имате шанс за голяма промяна.

Лъв
Скъпи Лъвове, предстоят ви приятни и хубави промени в любовта, прегърнете новите възможности, които ви поднася съдбата. Ще имате незабравими мигове след неочаквано запознанство.

Дева
Скъпи Деви, ще почувствате силен прилив на обич и страст, ще получите признание, което очаквате от дълго време. Определено ще имате късмет в любовта и нещо, за което мечтаете в любовен план, ще се сбъдне.

Везни
Скъпи Везни, предстоят ви промени в любовта, продиктувани от личностното ви израстване напоследък. Ще взимате мъдри решения и ще избегнете стари грешки, които сте правили във връзките си. Ще се качите едно стъпало нагоре в любовния си живот.

Скорпион
Скъпи Скорпиони, тази седмица звездите ви подсказват, че не заслужавате нищо по-различно от най-доброто в любовта. Опиянени от обич към някого, не забравяйте за себе си и поставете желанията си към човека отсреща на първо място.

Стрелец
Скъпи Стрелци, около вас има много красива, вдъхновяваща любовна енергия. Ще имате късмет, ще получавате това, за което мечтаете и ще ви върви по вода. Предстои ви запознанство, което ще ви накара да летите в облаците от щастие.

Козирог
Скъпи Козирози, ще ви се наложи да се постараете за баланса между любовта и всичко останало. Ще се справите, защото ще имате успех и в романтичен, и в професионален план. Време е да се гмурнете надълбоко в чувствата си, да послушате сърцето си и да вземете важно решение за отношенията с половинката си.

Водолей
Скъпи Водолеи, ще усетите прилив на енергия, ще бъдете много по-активни в любовта. Ще имате нужда от дълги, сладки разговори и старанието ви към определен човек ще бъде възнаградено подобаващо.

Риби
Скъпи Риби, през следващите дни ще се вгледате повече в себе си и в нуждите си, свързани с любовта. Това е добър период за вас, в който ще разберете много неща за себе си, които ще ви помогнат да бъдете щастливи в любовта.