Автор
Ева Григорова

Мъжът на Галена Великова се развел заради нея

Галена Великова е Републиканска шампионка на България по спортни танци цели пет пъти и печели шампионата в Гърция, а впоследствие жъне успехи в целия свят и като спортист, и като хореограф и треньор. Тя е международно признат съдия, както и дипломиран юрист и доктор по танцова терапия. Шампионката е собственик на верига танцови училища в Гърция и от 25 години е омъжена за гръцкия бизнесмен Константинос Хайнас. Всяка седмица пътува от Гърция до България заради „Денсинг старс“, където е съдия.

С голямата любов Галена се срещнала преди години, когато Константинос искал да открие танцово училище. Чувствата им пламнали бавно, но горят и до днес. Свързва ги и общ бизнес – въртят 20 танцови школи, които се славят с много добро име. Когато се срещнали милионерът бил женен, но бракът му не вървял. Галена му поставила условие, за да бъдат заедно трябвало да се разведе.

View post on Instagram
 

„Аз съм много щастливо омъжена и наистина считам себе си за изключително голям късметлия, защото смятам, че личният ми живот е въпрос на късмет, а не на избор. След толкова години искам да благодаря на Вселената, че ме срещна с този мъж, с когото споделям живота си много щастливо“, разказва в интервю Галена Великова.

Емрах не се отказва от Веси
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Емрах не се отказва от Веси

Автор Ева Григорова