Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби – Днес не сте толкова уверени, както обикновено

Труден ден, не започвайте нищо ново, ограничете контактите, избягвайте спорове. Подходящо само за вършене на дребни неща. Сложната и трудоемка работа отложете.

Овен – По-добре е да намалите неудържимата си активност и да бъдете внимателни, за да не пропуснете важни подробности. Ситуацията може да се промени бързо и ще трябва да реагирате своевременно на нововъзникнали ситуации.

Телец – Опитвайки се да изпълнявате задълженията си на най-високо ниво, вие не давате воля на фантазиите си и подхождате към задачите на този ден с пълна отговорност. По-добре е да отложите вземането на важни решения за следващ ден.

Близнаци – Дръжте очите си отворени, за да не пропуснете нещо. В романтичните връзки не губете твърде много енергия, за да впечатлите с блясъка и чара си. В крайна сметка вие сте по-привлекателни, по-сладки и по-желани, когато се държите естествено.

Рак – Не трябва да се притеснявате, ако се окаже, че не сте успели да изпълните всичко, което сте планирали днес. Вечерта отделете време не само за домакински задължения, но и за почивка. Няма значение какво избирате да правите, стига да ви помага да се отпуснете.

Лъв – Чувствате се претоварени и ви е трудно да решите с какво да се захванете първо. За съжаление може да нямате достатъчно енергия и време за всичко това. Денят може да донесе много вълнения, трудно ви е да останете спокойни и да запазите хладнокръвие.

Дева – Ако има твърде много привлекателни идеи, не бързайте да ги реализирате. Поемете дълбоко въздух и се успокойте. Сега планетарните влияния са противоречиви, следователно, за да запазите душевния си мир, не е нужно да се възползвате от всяка възможност, която се появява пред вас.

Везни – Прекарайте известно време в разработването на стратегия за бъдещето, преди да се гмурнете с главата напред в следващото си начинание. Балансираният подход сега е гаранция за вашия успех в бъдеще.

Скорпион – По-добре е да отложите всички сложни и отговорни задачи за друго време. Възможно е напрежение в отношенията с любимия човек. Сдържаността и благоразумието ще ви помогнат да избегнете кавги.

Априлски тароскоп за зодия Риби
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Априлски тароскоп за зодия Риби

Автор Мира Маринова

Стрелец – Вие сте пълни с ентусиазъм и мислите нестандартно, което ви помага да постигнете добри резултати в голямо разнообразие от начинания. Планетните влияния обаче са противоречиви, затова звездите ви съветват да избягвате рисковете.

Козирог – Може да е хубаво да мечтаете за нови перспективи, но ако мислите рационално, ще стигнете до извода, че не всички са осъществими. Комбинирайки креативни идеи с практичен подход, ще създадете основата за бъдещ успех.

Водолей – Звездите съветват да бъдете внимателни и да не правите прибързани заключения. Като използвате разумно способностите си, ще постигнете целите си по-бързо от очакваното. Днес не бива да пренебрегвате задълженията си, както в работата, така и в семейството.

Риби – Днес не сте толкова уверени, както обикновено. Склонни сте да възприемате практически подход, което може да затрудни намирането на добри възможности. Притеснявате се как другите хора ще възприемат вашите идеи и дали ще ги одобрят.