Автор
Евелин Попадийна

Най-точният седмичен любовен хороскоп за периода 15-21 април

В този период комуникацията ще бъде от съществено значение.

Овен
Тази седмица имате право да поставите себе си на първо място, дори в любовта. Ретроградният Меркурий разпалва нуждите, желанията и копнежите ви. Обяснете на половинката, че имате нужда от време за себе си и отидете на разходка, за да изчистите ума си. Необвързаните да не започват нова връзка.

Телец
Слушайте вътрешния си глас! Тази седмица можете да усетите, че нещо не е наред в любовен план. Не пренебрегвайте тази емоция и поговорете с половинката, за да изясните нещата.

Близнаци
Отдайте се на половинката - излизайте, правете нови неща, забавлявайте се. Периодът е страхотен за обмяна на енергии! Ако необвързаните мислят много често за определен приятел, той може да означава много повече от платонична връзка.

Рак
Възможно е да пренебрегвате половинката си, заради работата. За да балансиране, тази седмица обърнете внимание на любимия и направете нещо интересно заедно. Ако досега сте използвали работата като извинение за липса на любовен живот, то е време да започнете да излизате по срещи.

Лъв
Време е да се изясните със себе си – искате ли връзка, искате ли брак, какво представлява любовта за вас? Това са важните въпроси, които трябва да си зададете тази седмица и да сте искрени в отговора.

Дева
Бъдете мистериозни както досега, оставете половинката ви да се чуди как е възможно да сте толкова идеален. С енергията си привличате интереса на другите, което води до много покани за срещи. Ако сте необвързан се възползвайте и опознайте нови хора.

Везни
Докато слушате вашите мисли и чувства, бъдете отворени са чуете какво казва половинката ви. Прекарайте качествено време с човека до вас – разходки, вечери, кино, обиколки с колата. Отдайте се на романтичната си страна.

Скорпион
Помислете добре за съществуващите взаимоотношения – понякога е много по-лесно да прекратите връзки без бъдеще. Ако имате проблем с половинката, то поговорите и споделете какви са намеренията на всеки един от вас за връзката ви.

Стрелец
Отделете време за себе си – разходка, масаж, кино. Нужно е да останете сами и да си изясните какво искате от една връзка. След като сте наясно започнете да излизате с нови хора и открийте сродната си душа. Ако вече сте го направили, то след времето за себе си, отделете време и за половинката.

Козирог
Писнало ви е от ежедневието – изненадайте половинката си с кратка разходка извън града, непланувано вечерно излизане или обяд. Бъдете спонтанни и романтични. Тази седмица е подходяща за задълбочаване на отношенията.

Водолей
Внимавайте какво говорите, може да ви разберат грешно. Помислете преди да споделите как се чувствате, за да не обидите някого. Тази седмица е препоръчително да внимавате как комуникирате с половинката си, за да избегнете нежелани спорове.

Риби
Инвестирайте в себе си! Поглезете се като си купите нова книга, обувки, чанта. Зарадвайте и любимия с нещо, което желае от много време, но така и не стига до него. Тази седмица колкото повече давате, толкова повече ще ви се върне.

Априлски тароскоп за зодия Водолей
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Априлски тароскоп за зодия Водолей

Автор Мира Маринова