Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес ще имате късмет, Везни - бъдете търпеливи

Следобед настъпва период на положителна енергия. Настъпва прилив на енергия и нови идеи. Подходящо за укрепване на партньорските отношения.

Овен – Работният процес няма да се получи точно както сте очаквали. Вашата активност и решителност обаче ще ви помогнат да се справите бързо и ефективно с важни задачи. Вечерта е благоприятна за сериозни разговори със семейството и правене на планове за бъдещето.

Телец – Може да се окажете на хлъзгав терен днес. Може да се появи някой, който ще работи срещу вашите интереси. Бъдете предпазливи. Хората около вас са много чувствителни, така че внимавайте какво говорите – може да пострадат невинни.

Близнаци – Фокусирайте се върху рутинните задачи, които изискват стандартен подход. Ще бъде малко трудно да запазите емоционална стабилност сутринта. Следобед настроението ви ще започне да се подобрява, всички проблеми ще се окажат незначителни и лесно разрешими.

Рак – Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи в по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци.

Лъв – В началото на деня трябва да се заемете със стари несвършени задачи, в противен случай те ще ви напомнят за себе си. Възможно е да се чувствате притеснени поради неизпълнени задължения и прекомерно натоварване.

Дева – Ако можете да се организирате, ще се справите успешно с всичко. Много скоро ще стане забележимо по-лесно. Вечер в компанията на близки приятели или любим човек ще бъде успешен завършек на натоварения ден.

Везни – Сутринта ще е трудно да се разбирате с околните. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек.

Скорпион – Има малък шанс за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще ви помогнат да избегнете неприятности. Вечерта се опитайте да не оставате до късно на работа и прекарайте време със семейството си.

Стрелец – Имате изключителна енергия днес, така че не я пилейте. Внимавайте да не сте прекалено меки към другите. Би било разумно да заемете по-сериозна позиция. Те могат да ви разберат погрешно и веднага да възникне недоразумение.

Козирог – Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилните решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат.

Водолей – Опитайте се да действате според плана, тогава ще постигнете много. Дори трудните работни задачи ще бъдат напълно разрешими. Взаимодействието с колегите ще бъде успешно и ще помогне на общата кауза.

Риби – Малките неприятности могат да нарушат рутината ви. Днес не трябва да обръщате внимание на предчувствията. Най-вероятно те ще се окажат неверни. Ще сте склонни да се тревожите повече от обикновено, но това скоро ще отмине.