Автор
Антония Михайлова

Тези 4 зодии са родени да бъдат звезди

Чудили ли сте се някога защо някои хора изглеждат обречени на слава и успех, докато други остават в сянка през целия си живот? Астролозите са сигурни, че всичко зависи от наталната карта на човек, която отразява неговия характер и потенциал. В нея именно можете да намерите отговори на въпроси за това как планетите и техните аспекти влияят върху живота и кариерата ни.

От една страна, определени позиции са важни по отношение на качества и черти на характера, които помагат за постигането на успех. От друга страна пък някои планетарни позиции дори показват, че популярността е необходима част от жизнения опит на душата.

Астрологът Анджела Пърл в интервю с Мария Гражина за канала ѝ в YouTube обяснява при кои планетни комбинации човек има по-голям шанс да постигне слава. Тя твърди, че всички известни личности имат знаци, сочещи това в хороскопите им.

На първо място обществената известност се определя от влиянието на четири небесни тела: Слънцето, Луната, Нептун и Юпитер. Под тяхно управление попадат най-често знаците Лъв, Стрелец, Риби и Рак.

Лъвовете например често избират професии, свързани с публичност, преподаване и изразяване на себе си.

Рибите напротив, още от ранно детство искат да се скрият от вниманието на околните, да сложат маска. Професията на актьор е идеална за тях - така те могат да живеят живота на друг герой и в същото време да се превърнат в звезда.

Стрелецът пък е много активен и любознателен знак. Популярността също е начин за него да контролира живота си. Затова за него е важно да бъде видим, забележим. Един от вариантите е политика, бизнес.

Раците са много емоционални и вглъбени личности. Те знаят как да забелязват дори най-фините промени в настроението на другите. Това означава, че те могат да станат успешни в актьорската професия, да развият великолепна писателска или режисьорска кариера.

Защо родените на границата между две зодии са уникални личности
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Защо родените на границата между две зодии са уникални личности

Автор Антония Михайлова

Що се отнася до други знаци, например представители на елемента земя - Дева, Козирог и Телец, те обикновено не си поставят за цел да станат известни публични личности. Най-често на първо място са финансовите им нужди и желанието за сигурност. Но тъй като парите и известността са взаимосвързани в съвременния свят, прия тях славата често идва заедно с богатството.

Успехът не е само слава и богатство, но и щастие и удовлетворение от това, което правиш. Почти всеки човек може да стигне до него с правилно разгръщане на своя потенциал. Проучването на наталната ви карта и консултацията с астролог ще ви помогнат да научите повече за себе си.