Автор
Ева Григорова

Ще я познаете ли - така изглеждала Криси преди "Ергенът" (СНИМКА)

Криси е от Варна и от над 8 години е професионален гримьор, като избира за свой артистичен псевдоним „Gorgeous“.

Обожава спорта и всеки ден тренира по два пъти. Криси е и човек с огромно въображение, затова предприема важната крачка да облече смелите си мисли във филмов сценарий.

Според нея сценарият ѝ има абсолютно всички качества да стигне и до Холивуд. Лентата вече си има и име – The Price you Pay. Единственото, което Криси издава за сюжета, е, че главната героиня намира любовта – точно каквото тя се надява да се случи и с нея в "Ергенът".

View post on Instagram
 

На практика Криси е всестранно развита личност. Тя се занимава с много дейности и си личи, че не обича да скучае. Нейните професии са няколко - от гримьорка и фитнес инструктор до сценарист и певица. Оказа се, че това не е първото ѝ участие в риалити формат.

View post on Instagram
 

Варненката се е явявала и на кастинг за предаването "България търси талант", но тогава журито единодушно не я допуска до участие. С "Ергенът" щастието най-после ѝ се усмихва. Освен, че обича да сменя професиите си, Криси явно харесва да променя и визията си. Снимка отпреди три години доказва, че тя е напълно различна от това, което представлява в момента. Вие ще решите дали е била по-хубава или не.

View post on Instagram
 
Красавица от класа: Вижте сестрата на Маги от "Ергенът" (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Красавица от класа: Вижте сестрата на Маги от "Ергенът" (снимка)

Автор Ева Григорова