Автор
Ива Петрова

Жена преспа с 500 мъже, посочи коя е най-голямата им грешка в леглото

Коя е основната грешка, която мъжете допускат в леглото, посочи „най-сексуално активната“ жена в Австралия, пише Daily Star.

Порномоделката Ани Найт, която е на 26 години, твърди, че е била с над 500 партньори, благодарение на което е разбрала коя е най-голямата грешка на мъжете по време на секс. В момента тя има осем любовника и отбелязва, че болшинството от партньорите ѝ се отнасят несериозно към любовната игра. Като добавя, че е „лудост“ колко много мъже не знаят как да доставят удоволствие с пръстите си. „Почти никой не отделя време, за да намери моето „място на удоволствие“. Влизат и излизат и всичко е готово“, оплаква се тя.

View post on Instagram
 

Русото изкушение добавя още, че по време на секс много мъже са твърде груби и я нараняват. „След като се провалят в любовната игра, те преминават към основното ястие и много от тях са като хамали с къртач. Не съм сигурна кой ги е учил да правят секс, но не е била жена“, а и често ѝ се налага да „учи“ партньорите си на нещо ново всеки ден.

„Не мога да преброя колко пъти съм учила мъж къде е клиторът или как да достигне G-точката. Кървяла съм толкова много пъти от мъже, които са толкова груби с пръстите си, мислейки си, че колкото по-грубо е, толкова по-добре. Но това не е правилно! Те не знаят нищо, но не можете да ги вините, защото никой не ги е учил. Те са израснали с порно и смятат, че така трябва да се прави секс“, отбелязва Ани.

View post on Instagram
 

Наскоро красавицата разкри, че на месец изкарва по 200 000 долара като порномодел.

Доминантен секс: камшик за по-голямо удоволствие
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Доминантен секс: камшик за по-голямо удоволствие

Автор Ева Григорова