Автор
Веселина Петрова

Вижте я: Гаджето на Брад Пит стана модел

Приятелката на Брад Пит, 34-годишната Инес де Рамон, стана модел. Красавицата е лице на нова модна кампания пролет/лято 2024.

На снимките, споделени в социалните мрежи, се вижда как брюнетката позира в задния двор на дом в Палм Спрингс, Калифорния. И изглежда наистина секси.

Инес и Брад започнаха да се срещат преди повече от две години, като според източници, той е много влюбен в нея, смята я за последната си сериозна връзка и вече я е поканил да живее заедно с него в дома му в Санта Барбара.

View post on Instagram
 

По-рано този месец Рамон, която работи като мениджър в компания за бижута, финализира развода си с актьора от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли.

Колкото до Брад – той беше женен за вечната Дженифър Анистън от 2000 г. до раздялата им през 2005 г., когато се влюби в Анджелина Джоли по времето, когато работеха по филма „Мистър и мисис Смит“.

Пит и Джоли излизаха в продължение на девет години, докато не сключиха брак през 2014 г., обявявайки раздялата си през 2016 г. Бившата двойка има шест общи деца: Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан.

През последните години Пит засне редица филми, включително историческата драма от 2022 г. „Вавилон“ и приключенския екшън филм от 2022 г. „Изгубеният град“, пише Tialoto.