Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес е специален ден, в който можете да изтеглите златен билет от Вселената

На 19 април се оформя съвпад между ретроградният Меркурий и Венера, който внася блясък и чар в стила ви на общуване. Сега е моментът да изразите чувствата си, тъй като думите ви вероятно ще бъдат приети добре. Това е много специално време от годината, тъй като колективната умствена вибрация става по-хармонична и балансирана. Това е също отлично време за артисти и творци.

Меркурий съвпад Венера е астрологичен аспект, който може да окаже огромно влияние върху нашите междуличностни отношения и нашата личност като цяло. Също така може да ни помогне да станем по-любящи и състрадателни към другите. Може да окаже огромно влияние не само върху нашите любовни взаимоотношения, но и върху нашата работа и социални взаимоотношения. В сферата на любовта тя може да ни направи по-страстни и романтични, както и по-склонни да се ангажираме и да работим върху връзката си. В работната и социалната сфера може да ни направи по-креативни и комуникативни, което може да бъде от полза по отношение на сътрудничеството и работата в екип.

С този транзит трябва да се обърне внимание на възможностите, които възникват чрез взаимоотношенията. По време на този транзит могат да се осъществят контакти, които разцъфтяват във важни взаимоотношения. Връзките, започнати в рамките на тези съюзи, е по-вероятно да изискват големи промени в някакъв момент. А има голяма вероятност да се върнете отново към стара любов.

Също така носи възможности за големи корекции на вътрешното ни чувство за собствена стойност и които могат да вдъхновят желанието за дългосрочна инвестиция в самоусъвършенстване. При този транзит може да почувствате силно желание да промените имиджа си или да разкрасите живота си по някакъв начин.

Другият важен аспект, който се случва в този ден е секстилът на Марс с Юпитер – това е златен билет от Вселената. Благоприятен момент за започване на нови начинания или зараждане на нови проекти, тъй като това, което се ражда в този момент, ще нараства със силата на транзита. Този аспект е валиден от 18 април до 21 април. Използвайте това време, за да впрегнете вътрешната си сила, да канализирате амбицията си. С упорита работа, смелост и щипка космически късмет, бихте могли да постигнете доста неща. Вярата, че нещата ще ви се получат ви помага да се справите с всякакви препятствия и предизвикателства пред себе си. Може да решите да предприемете нови инициативи.

Това е отлично време да предприемете действия по отношение на вашите мечти и цели. Марс носи енергия, амбиция и смелост, докато Юпитер добавя щипка оптимизъм, растеж и мъдрост. По време на този транзит може да се почувствате по-смели и авантюристични от обикновено. Често носи повишено чувство на оптимизъм.

Нараства любовният интерес, тъй като се засилват и сексуалното привличане и чарът. При мнозина (според личният им хороскоп) ще се появят щастливи обстоятелства. Подходящо време, което да се посвети на съчетанието на духовност и физическа активност като бойни изкуства, йога и други.

Априлски тароскоп за зодия Риби
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Априлски тароскоп за зодия Риби

Автор Мира Маринова