Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовни съвети за зодиите при Венера в Овен

Една от особеностите на месец април е транзитирането на планетата на любовта в знака Овен до 29 април. Този знак на елемента Огън се характеризира със своята енергия, сила, инициативност и действие. По този начин Венера тук придобива импулсивен, екстровертен и непосредствен характер. Вероятно през този месец нещата ще се случват бързо. Много хора може да претърпят внезапни промени или да започнат нови връзки, които ще растат бурно.

Супер самостоятелни: Това са трите зодии, които никога не молят за помощ
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Супер самостоятелни: Това са трите зодии, които никога не молят за помощ

Автор Теодор Муховски

Емоционалните връзки ще се сблъскат с нова динамика, възможности и различни преживявания. Това е страхотно време да предприемем действия и да работим върху това, което искаме да подобрим. Тези, които са необвързани, биха могли да срещнат някой нов партньор или да направят крачка напред и да се сгодят. Това обаче е време на импулсивност, така че е необходимо да отделите време за размисъл, преди да действате. Препоръчително е през тези дни да избягвате промени във външния вид, местене и битки, за да избегнете съжаления.

Овен: страстта при вас ще бъде главният герой този месец, но трябва да внимавате с използването на думите си поради конфликтния климат на ретрограден Меркурий. Важно е да поемете инициатива, за да изненадате човека, който ви интересува, като проявите безкористни демонстрации на любов.

Телец: С наближаването на сезона на вашите рождени дни ще изпитате нуждата да се чувствате обичани от любимите си хора. Трябва да помните, че за да получите това, което искате, е важно да го съобщавате на другите и да не очаквате нещата да се случат като с магия.

Близнаци: Ще изживеете месец, пълен със забавление и радост благодарение на вашите приятели. Това е идеалното време да им напомните колко много означават в живота ви. Въпреки че обичате забавленията, важно е да водите смислени разговори и да показвате любовта си към другите.

Рак: Влиянието на Венера в Овен ще ви накара да се чувствате уверени в това, което искате. Време е да инвестирате време в себе си, тъй като сте склонни да влагате твърде много енергия в другите. Да се насладите на времето сами, да си купите дрехи или да се поглезите с определени лакомства, масаж, спа процедури, ще ви накара да се почувствате много добре.

Лъв: С Венера в знак на огнената стихия, вие ще се чувствате спокойни. Мнозина може да искат да излязат от зоната си на комфорт и да се срещнат с нови хора, да посещават нетипични места. Тези, които са във връзка, биха могли да пътуват или да започнат нова дейност, за да нарушат рутината.

Дева: Страстта ще бъде водеща в действията ви. Някои от вас ще бъдат любопитни и ще искат да изследват различни преживявания. Други може да имат импулсивни мисли и действия. Необходимо е да се научите да споделяте какво ви се случва и да не позволявате нещата да ескалират в съзнанието ви.

Везни: Вашата управляваща планета се намира в допълващата си противоположност, дома на партньорството. Мнозина биха могли да се сгодят или да направят нова стъпка във връзката си. Други ще преживеят уникален романс, в който ще получат големи прояви на любов.

Скорпион: Като знак на водната стихия може да се почувствате малко уморени през този месец. Това е възможността да обърнете внимание на вашето индивидуално благосъстояние. Започването на нови навици, спорт/фитнес, промяната на диетата ви или отиването на спа процедури, ще помогнат за облекчаване на стреса.

Стрелец: Вие ще имате много натоварен месец, в който ще се случат твърде много неща в любовния ви живот. Това може да повлияе на вашите взаимоотношения, както семейни, така и приятелски. Важно е да знаете как да се адаптирате към трудни разговори, които могат да донесат големи промени.

Козирог: Вероятно ще се почувствате малко неудобно през този месец, тъй като сте изнервени от импулсивна и сантиментална енергия. По този начин трябва да потърсите убежище в онези навици и хора, които ви правят добро, да отделите време на домовете си и да си починете добре.•Водолей: Април ще имате голям късмет по отношение на приятелствата. Ще срещнете нови хора, които ще добавят положителна енергия към живота ви. В любовта няма да имате същия късмет. Трябва да внимавате с думите си, тъй като понякога могат да бъдат малко студени и остри и да нараните партньорите си.•Риби: Венера ще помогне на хората от Риби да свържат желанията си с реалността. Това е идеален етап да създадете свои нови връзки или да работите върху взаимоотношенията си, за да постигнете благополучие.

Внимавайте, дами: Мъжете от тези 2 зодии най-много изневеряват
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Внимавайте, дами: Мъжете от тези 2 зодии най-много изневеряват

Автор Евелин Попадийна