Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози - тази събота сте надарени с добра доза енергия

Важно е да не се преуморявате, за да избегнете преумора. Препоръчва се да се погрижите за здравето си. Избягвайте спорове и конфликти.

Овен – Противоположните небесни енергии ще ви тласнат от една страна към сигурност и дългосрочно мислене, а от друга към реформа и промяна. В живота понякога трябва да внимавате с външния вид и първите впечатления.

Телец – Астралната обстановка ви подтиква към размисъл и да изследвате нови пътища. Ще можете да забележите и сортирате интересни инвестиционни (или други) възможности. Само не бързайте. Юпитер е вектор на късмет и е вероятно да донесе големи възможности във всички области на живота ви.

Близнаци – Може би връзката ви вече не ви носи такова удовлетворение като преди. Вероятно ще ви е трудно да се дистанцирате от трудностите, които изпитват отношенията ви. Целта ви обаче не е да напуснете кораба, а да намерите решения, които да направят ежедневието ви по-хармонично и по-красиво.

Рак – Очакват се значителни промени в близко бъдеще. Ще сте готови да направите много жертви, за да осигурите стабилността на ситуацията си в дългосрочен план. Положителната спирала, в която ще навлезете тази събота, подсказва, че щастливата ви звезда бди над вас.

Лъв – Тъй като истината за един ден не винаги е истина за следващия ден, не се поддавайте на импулсите си. Мимолетните емоции често са лоши съветници. Отделете време, за да определите истинските си нужди и да се погрижите за тях.

Дева – Във финансов аспект може да се заблудите и да загубите много пари, ако не сте достатъчно внимателни. За свободните и необвързани Деви е добре да направите голямо прочистване във вашите взаимоотношения и това ще е повече от полезно за вас.

Везни – Днес мнозина ще вземат решение да започнете ново начало, като трайно прекъснете връзките със стари взаимоотношения, които вредят на баланса ви. Успявате да видите чашата наполовина пълна, а не наполовина празна.

Скорпион – Днес звездите ще ви изпратят ключа, за да ви измъкнат от сегашното блокиране, в което се намирате, да сложите край на многократните изпитания, през които преминавате, и да ви откъснат от вредни хора, които може да са ви навредили съзнателно или не.

Любовни съвети за зодиите при Венера в Овен
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Любовни съвети за зодиите при Венера в Овен

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Бъдете особено бдителни, тъй като може да попаднете в капани, от които трудно ще се измъкнете. Затова е препоръчително да не предприемате нищо от емоция или прибързаност, защото може бързо да осъзнаете, че сте направили монументална грешка.

Козирог – Тази събота сте надарени с добра доза енергия, която ви кара да повярвате, че можете да преместите и планини. Ако търсите страхотни възможности, Юпитер може да ви изпрати страхотна оферта, но бъдете все пак внимателни.

Водолей – Обстановката на деня има тенденция да удари поредният акорд и това може да предизвика повече притеснение и безпокойство у вас, отколкото добро. Може да получите интересно предложение, за което се изисква пълната ви дискретност.

Риби – Днес си позволявате да гледате с повече оптимизъм на ситуацията от обикновено. Юпитер подкрепя късмета ви и ви държи далеч от много потенциални опасности. Ако сте необвързани, може да направите завой на 180 градуса.