Автор
Ева Григорова

Фики: „Щях да преотстъпя песента на Мира“

Само преди няколко дни е попфолк средите се разрази огромен скандал между певицата Мира и семейство Стораро. Причината е една и съща песен, която Мира и Фики направили.

Мира разкри, че продуцентът ѝ е отказал премиерата на нейния клип, след като бил заплашен от фамилията, че ако тя първа пусне клипа, те ще напуснат компанията.

View post on Instagram
 

Не се забави обръщението на Фики към певицата: „Никога не съм бил замесван в скандали, защото не това е моят начин да търся популярност, както и на моето семейство, начело с баща ми, от когото винаги съм взимал пример. Но във връзка със създалата се ситуация около последната ми песен, държа да кажа, че нямам никаква намеса в отношенията на моята музикална компания и моята колежка Мира. А относно самата песен, след всички написани глупости, искам да изясня едно. Въпросната песен „Чипи, Чипи“ и чилийският семпъл към нея са изпети, готови и регистрирани от моя екип в Музикаутор още преди три месеца. Всеки, който се занимава с музикален бизнес, може да разбере какво означава това“, казва Стораро-младши.

View post on Instagram
 

„Уважавам Мира и нейното творчество, но всяка музика си има своето авторско право, аз винаги съм си уреждал всички права, на която и композиция да направя кавър версия. Мира можеше да намери контакт с мен и да поговорим за това, че са се дублирали нашите идеи, когато е разбрала, защото аз до вчера нямах представа. Щях да ѝ преотстъпя песента, особено ако знаех, че с нея е искала да подаде ръка на млад талант. Но, за съжаление това не се случи. Аз съм чист пред Бог и държа да живея без интриги и лъжи, които най-много ненавиждам! Ще продължавам да пея за вас и ще бъда още по-продуктивен тази година“, завършва Фикрет, като категорично отрича той или някой от семейството му да е упражнявал натиск върху продуцента им.

Семейство Стораро се замеси в нов скандал
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Семейство Стораро се замеси в нов скандал

Автор Ива Петрова
View post on Instagram