Автор
Веселина Петрова

Той спечели милиони от “Двама мъже и половина”, а сега се срамува и не иска никой да го вижда

"Двама мъже и половина" е сред любимите ситкоми на милиони хора по цял свят, включително и у нас, в България. Сериалът има общо 12 сезона и 262 епизода, последния от които е излъчен на 19 февруари 2015 г.

В оригиналния състав главните роли се изпълняват от Чарли Шийн, Джон Крайър и Ангъс Т. Джоунс.Ангъс Т. Джоунс е само на 10 години, когато започват снимките. Той получава доста сериозни хонорари за участието си, но изненадващо днес отказва да бъде свързван с продукцията.

Джоунс избягва всякакви срещи с фоторепортерите и стои далеч от медиите. Въпреки това обаче бе засечен преди дни в Лос Анджелис - брадясал, облечен с тениска и сиви панталони, скрит под шапка и слънчеви очила.

През 2012 г. Ангъс изненада всички като призовава феновете на сериала да спрат да го гледат, пише "Пийпъл".

"Аз участвам в "Двама мъже и половина" и не искам да имам нищо общо с него. Спрете да го гледате. Спрете да пълните главата си с мръсотия", казва се във видеото, което качи тогава в YouTube.

"Хората си мислят, че е само забавление... Проверете какво прави телевизията с мозъка ви, докато гледате. И сами си преценете дали да продължите да го правите.", категоричен е Ангъс.

Той е получавал малко повече от 1 млн. долара за всеки сезон след 2008 г., което прави заявленията му наистина доста любопитни.

"Ако ме питате дали бих се върнал в индустрията - отговорът е не", казва през 2016 г. бившият вече актьор, припомня Ladyzone.bg. Не става ясно какво е променило мнението му - дали е недоволен от спечелените пари или просто е нещастен, заради проваленото си от снимките детство?