Автор
Теодор Муховски

Съпругът ми ми кръшка повече от 20 години и все още си плаща за секс

Съпругът ми ми изневерява повече от 20 години и дори след като ми обеща, че всичко е приключило, открих, че все още плаща на една и съща жена за секс.

Той винаги е живял като Питър Пан, никога не е искал да порасне и е отказвал да поеме истинска отговорност, въпреки че е баща на четирите ни деца. Това е моята история.

Аз съм на 54 години, а той - на 56. Женени сме от 25 години и през по-голямата част от това време отглеждах сама вече порасналите ни деца, докато мъжът ми се отдаваше на други удоволствия.

Прекарах години, в които се чувствах самотна и нещастна. След като научих за аферата му преди пет години, той ми обеща, че ще я прекрати. Въпреки това той спомена, че ще си останат приятели.

Любовницата му е самотна майка с две деца. Наскоро научих чрез съобщенията им, че дори след официалния край на връзката им той продължава да ѝ плаща, за да прави секс с нея.

Съпругът ми е издържащият семейството и винаги е пазил в тайна разходите си, като ми е давал малък бюджет, за да управлявам къщата. Понякога отказва да ми дава пари, като твърди, че не съм поддържала къщата достатъчно чиста.

Той винаги иска да има пълен контрол, а аз да правя точно това, което той реши. Редовно ме подтиква към спорове, за да може да си тръгне от мен и да прекара уикендите с любовницата си.

Накрая ми писна и казах на семейството му как ми се отразява поведението му, но дори тогава той се опита да ме обвини. Насаме ми каза, че е трябвало да го напусна, ако съм се чувствала толкова нещастна, колкото изглеждам.

Въпреки това твърди пред майка си, че ме обича и иска връзката ни да продължи. Не съм сигурна как се чувствам, защото отрича да има странична авантюра и не иска да ми признае в очите какво прави. Попитах психолог как да процедирам и по кой път да тръгна, ето какво ме посъветва той:

„Трудно е да се разбере как можете да спасите връзката си.

Съпругът ви нито веднъж не се е извинил за дългата си афера, за плащането за секс или за оскърбителното си и контролиращо поведение спрямо Вас.

Внимавайте, дами: Мъжете от тези 2 зодии най-много изневеряват
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Внимавайте, дами: Мъжете от тези 2 зодии най-много изневеряват

Автор Евелин Попадийна

Докато не е готов да признае грешките си, да се извини искрено и да направи промени, няма как да възстановите истинска връзка с него.

Досегашната му практика показва, че той не е поставял вас или брака ви на първо място и едва ли ще го направи сега.

Все пак, независимо дали искате да се опитате да възстановите връзката си, или да тръгнете по различни пътища, би било полезно да се обърнете към консултант, който може да помогне и на двамата да се справят достойно с трудния преход.“

Не е само секс: 7 вида изневери, за които да имате едно наум
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Не е само секс: 7 вида изневери, за които да имате едно наум

Автор Теодор Муховски