Автор
Ива Петрова

Мегз се закопа сама с пръст (Снимки)

Модната дизайнерка Миглена Каканашева шокира последователите си със серия от снимки, които публикува в социалните мрежи преди броени дни то Дубай, където живее от известно време насам. На тях Мегз зарива тялото си с пръст.

Към кадрите брюнетката е споделила дълъг пост, в който описва качествата от действието на пръстта върху тялото. На снимките се вижда как Миглена се потапя в почва, уверявайки аудиторията си, че това е прекрасен начин да се освободи от натрупаното напрежение.

View post on Instagram
 

За първи път за този метод на отпускане и разхубавяване Мегз заговори още преди месец. Тогава тя сподели, че се е преместила в Дубай, като си е взела от дома кутия с пръст, в която си е заравяла краката по време на разговори по работа в интернет, за да не се стресира много.

"Изведнъж се почувствах толкова уверена и спокойна", казва Мегз. Ексцентричната дизайнерка уточнява, че с тази практика се чувства по-близо до природата.

Пълен смут: Мегз твърди, че е била родена мъртва
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Пълен смут: Мегз твърди, че е била родена мъртва

Автор Ева Григорова

"Редовното съприкосновение с почвата ще ви накара да почувствате/преживеете собственото си ЕДИНСТВО - не само в ума си, по време на медитация. Ще ви накара да го изпитате и във всяка своя клетка на тялото си.

Това ще ви донесе баланс, стабилност, здраве, спокойствие. Ще ви направи наблюдателни, присъстващи, пълни с енергия и свързани със самата мъдрост на природата", пише Миглена на английски език, уверявайки последователите си в удивителните свойства на почвата.

View post on Instagram