Автор
Ива Петрова

Силви от „Ергенът“ ще съди останалите участнички

Силви Русева от „Ергенът“, която е юрист, е твърдо решена да заведе дело срещу някои от участничките в риалити формата, които безпардонно обясняваха, че ги е страх за живота им.

По време на снимките на формата избухна скандал, в който момичетата разказаха как Силви е заплашвала Надя, когато камерите и микрофоните са били изключени. Твърденията на момичетата бяха, че Русева е отправила закана към Надя с поръчков бой, заливане с киселина, чупене на глави и какво ли още не.

View post on Instagram
 

Точно заради тези обвинения брюнетката заяви намеренията си да съди за клевета и лъжи доскорошните си съквартирантки. „Много добре знаят, че са в национален ефир и по този начин клеветят и уронват авторитета ми, но те не могат да го разберат. Това, че съм учила и имам професия, при тях не е така. Коя гримьорка, коя сервитьорка, коя маникюристка. Не искам да ги обиждам, уважавам всякакви професии, но да създаваш постановка и да караш човек да се чувства зле е недопустимо“, обясни Силви.

„За това, което направиха в национален ефир с мен, мога да ги осъдя. За клевета и обида се плаща над 10 000-15 000 лв. Те даже няма да могат да си платят, защото някои от тях са безработни и живеят с майка си и баща си“, добавя още тя.

View post on Instagram
 

Също така споделя, че спекулациите им с психическото ѝ здраве са прелели чашата. „Аз съм психически и физически здрава. Преди да вляза в тази продукция, ни правят психотестове. Над 3 теста с над 50 въпроса и отделно са ни изследвали, за да видят, че ние сме годни“, заключва тя, предаде show.blitz.

Кристина от „Ергенът“: Качих 10 килограма от зор и недоспиване
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Кристина от „Ергенът“: Качих 10 килограма от зор и недоспиване

Автор Ива Петрова