Автор
Ива Петрова

Фенове са разтревожени: Надежда от "Ергенът" е в болница

Една от основните фаворитки в третия сезон на романтичното риалити "Ергенът" - Надежда Вишева, се озова в болница.

Това стана ясно от снимка, която чаровната блондинка публикува от болничната стая в Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Царица Йоанна – ИСУЛ" - София. В момента Надежда е настанена там и е на системи.

"Животът не е само рози, красив грим и лъскави рокли! Животът понякога ти показва тежестта си! Показва, че нищо не ти е даденост, че здравето е всичко и когато го загубиш, всички мечти и планове за бъдещето могат да се разбулят като мъгла. Показва ти, че вярата и надеждата в душата могат лесно да бъдат загубени, но само те могат и да те спасят. Ценете живота и здравето! И ми пращайте звезди, имам нужда тези дни", пише Надя в публикуваното кратко стори, адресирано до последователите ѝ.

Ергенът разкри дали е свалил бельото на Валерия
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ергенът разкри дали е свалил бельото на Валерия

Автор Ива Петрова

Каква обаче е причината за хоспитализацията на Надеда в болничното заведение, тя не пояснява. Почитателите ѝ пожелават бързо възстановяване.

Както зрителите на шоуто вече знаят, Надежда Вишева е горда майка на 7-годишен син. Тя е и сред любимките както на зрителите, така и на самия ерген, за чието сърце се бори - бизнесменът Александър Младенов.

View post on Instagram