Автор
Теодор Муховски

Брилянтен пророк-математик предупреждава: Целият свят е в опасност

Брилянтният математик Сидик Афаган е изчислил най-вероятните събития за 2024 и 2025 г.

Ученият, философът и, без преувеличение, великият математик, е известен в научния свят с изключителните си способности. Например той извежда формулата за обратното решение на биномната формула на Нютон. Но повечето хора, извън света на науката, го познават заради забележително точните му предсказания.

Сидик извежда своя собствена формула, основана на дългогодишен труд, която позволява да се предсказва бъдещето както на отделни хора, така и на цели държави и дори на целия свят. Вярно е, че ако за конкретен човек точността на прогнозата му е 100 процента, то в случая с държавите тя се свежда до около 80 процента. Въпреки това досега почти всички негови глобални прогнози са се сбъднали, включително предсказването на разпадането на СССР и срутването на кулите близнаци в САЩ.

Неотдавна Афгани даде нова информация за това какво очаква всички нас през 2024-2025 г. Основното събитие ще бъде ескалиращата конфронтация между Изтока и Запада, която самият Сидик емоционално нарича „битката на доброто и злото, битката между Сатаната и Ангела“. А нейният пик, според изчисленията на учените, се пада точно в края на 2024-началото на 2025 г.

Акцентът ще бъде поставен върху конфликтите в Близкия изток, които могат да ескалират до застрашителни размери. Според Сидик това, което се случва сега между Палестина и Израел, е само началото. "Израел е като самолет, който се спуска. Лесно е да се предположи какво ще се случи с неговите жители", казва пророкът-математик.

Въпреки че са преживели война, тези 6 държави днес са истински рай за туристите
ПЪТЕШЕСТВИЯ
Автор Теодор Муховски

Въпреки че са преживели война, тези 6 държави днес са истински рай за туристите

Автор Теодор Муховски

Ситуацията ще се нажежи дотолкова, че цивилизацията ще се окаже на ръба на Трета световна война. Няма да се стигне до пряка война на цялата планета и унищожаване на по-голямата част от човечеството, но ще има много жертви.

През 2025 г. с максимална вероятност конфликтите ще намалеят. Трудното време ще продължи за САЩ и Европа, но в Русия ще настъпи период на просперитет. „Гарантирам, а и Бог гарантира, че след 2025 г. ще има просперитет още 40 години", прогнозира Сидик.

Математикът, между другото, е дълбоко религиозен човек. Той вярва, че всичко е в ръцете на Всевишния. В същото време казва, че Бог е велик програмист, който е създал този свят и всички ние следваме неговите програми. А самият Афгани просто се опитва да изчисли следващата "стъпка" в тази програма. И трябва да се каже, че математикът се справя блестящо.

Нострадамус предсказал земетресението в Япония
НОВИНИ
Автор Веселина Петрова

Нострадамус предсказал земетресението в Япония

Автор Веселина Петрова