Автор
Антония Михайлова

Жена чудо: Месец след раждането Гал Гадот прикова погледите със зашеметяващо тяло

Неслучайно Гал Гадот стана главен персонаж на супергеройския блокбастър за жена, която спасява света. Самата тя очевидно също има необикновени способности. Само преди месец израелската актриса сподели, че е станала майка за четвърти път.

Тогава актрисата и съпругът ѝ - бизнесменът Ярон Версано, посрещнаха на бял свят дъщеричката си Ори. И ако самата Гадот не беше споделила снимка от щастливото събитие в социалните мрежи, никой нямаше да заподозре подобен факт. В крайна сметка сега Гадот изглежда така, сякаш никога не е раждала.

View post on Instagram
 

През 2009 г. актрисата, известна с невероятната си осанка и грациозна фигура, се омъжи. Само две години по-късно двойката посрещна първата си дъщеря Алма. Сега семейството има четири дъщери.

По време на своите близо 15 години брак, освен на Алма, Гал и Ярон станаха родители на Мая, Даниела и Ори. Най-малкото бебе, съдейки по социалните мрежи на майка му, още няма два месеца. А актрисата вече може да си позволи да носи ултра тесни дрехи.

View post on Instagram
 

Най-вероятно уникалното тяло на Гадот се дължи на факта, че е истински фен на спорта. Актрисата тренира редовно от малка и никога не си позволява отпускане. Това безспорно помага на Гадот да получи главната роля в "Жената чудо".

Тази работа изисква идеална физическа форма, а и малко холивудски актриси биха издържали маратона от безкрайни тренировки преди снимките, така че тук Гадот имаше очевидно предимство.

Гал Гадот роди четвърто дете - отново момиче
МАМА И ДЕТЕ
Автор Антония Михайлова

Гал Гадот роди четвърто дете - отново момиче

Автор Антония Михайлова
View post on Instagram
 

А сега същата тази невероятна дисциплина категорично помага на Гадот да се върне във форма след раждането. Известно време Гал практически не се появяваше публично, а феновете си помислиха, че снима нов мащабен проект. Но след като Гадот сподели разтапящи снимки от раждането, нещата се изясниха. Наскоро пък папараци дрои успяха да щракнат звездата на разходка, по време на която Гал бе облечена в типичен тоалет за млади майки - клин и сако. Личеше си обаче, че макар и след раждане тялото ѝ е непокътнато.

В скорошно интервю Гадот призна, че голямото семейство е нейната мечта. Така че тя и съпругът ѝ вероятно не са станали родители за последен път. Освен това Гал вече е и истински майстор влезе във форма след раждането, при това за възможно най-кратко време.

View post on Instagram