Автор
Ева Григорова

Досега не се е случвало - неочаквана промяна в "Като две капки вода"

Зрителите на поредния епизод на предаването "Като две капки вода" станаха свидетели на невиждан досега прецедент.

През всичките 12 години история на това шоу досега не се е случвало подобно нещо!

Вместо четирима, на големия финал на 13 май в "Арена Армеец" ще отидат абсолютно всички участници, като според новия регламент водачите във временното класиране - Влади Зомбори, Наско от БТР, Християна, Иво Аръков и Елена Атанасова, получават по 2 точки, а останалите - Панайот Панайотов, Мария и Джулиана Гани, се класират за финала с 0.

View post on Instagram
 

А иначе полуфаналът на "Капките" го спечели Панайот Панайотов като Мик Джагър. Впечатляващи бяха изпълненията и на Влади Зомбори, който се превъплъти в Джордж Майкъл, Елена Атанасова, която влезе в обувките на неповторимата емблема на френските шансони Едит Пиаф.

Трети на сцената излезе Наско от Б.Т.Р., който трябваше да влезе в обувките не на кого да е, а на голямата певица Йорданка Христова. Рокаджията изпълни емблематична ѝ песен "Ще продължавам да пея".

Християна Лоизу се изправи пред едно от най-големите си предизвикателства да влезе образа на любимата американска тийнейджърка – поп певицата Бритни Спиърс.

View post on Instagram
 

На Панайот Панайотов този път му се падна суперхита Satisfaction, създаден от Мик Джагър и Кийт Ричардс.

Джулиана Гани имитира един от емблематичните и моментално разпознаваеми гласове – този на британската певица от косоварски произход Дуа Липа и нейната песен Dance the night.

Мария се преобрази в австралийската поп звезда Кайли Миноуг и изпълни песента ѝ Slow.

Честта да имитира голямата българска звезда Васил Найденов тази вечер бе отредена на Иво Аръков. Актьорът влиза в кецовете на един от най-любимите гласове в българската естрада и изпълнява една от емблематичните песни от репертоара на легендата "Сигурно".

Беше в дъното на класация, а сега е фаворит: Има ли шанс Иво Аръков да спечели "Като две капки вода"
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Беше в дъното на класация, а сега е фаворит: Има ли шанс Иво Аръков да спечели "Като две капки вода"

Автор Ева Григорова