Автор
Ева Григорова

Джулиана Гани за най-кошмарния период в живота си и за това защо е толкова слаба

Джулиана Гани, която в момента се изявява в музикалното шоу за имитации "Като две капки вода", шокира аудиторията с признание, свързано със здравословното си състояние и това на майка си.

Мис Силикон 2013, която е майка на две деца, споделя в скорошно интервю, че често слабее не заради диети и редовно посещение във фитнес залата, както повечето предполагат, а заради натрупания стрес. Блондинката разкрива, че има нагласата да прави всичко перфектно, което допълнително я държи в напрежение.

View post on Instagram
 

"Майка ми цял живот ми казва: "Тази амбиция ще те съсипе!" Аз изживявам всичко много емоционално – не ми се яде, не ми се пие, все едно буца ми е заседнала от толкова емоции, един път на ден ям", признава Джулка и добавя, че именно с майка ѝ е свързано едно от най-тежките изпитания в живота ѝ.

"Най-голямото чудо, което се е случвало, е, че майка ми преди три години имаше рак на корена на езика, но с нейната сила на мисълта и молитвите на брат ми, който всеки ден идваше при нея, тя се оправи и е добре! Сега дори ми помага много в грижите за бебето, докато съм ангажирана в "Капките", разкрива Гани.

Джулиана Гани сподели какво специално нещо хапва
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Джулиана Гани сподели какво специално нещо хапва

Автор Веселина Петрова

Споменът за този кошмарен период обаче, явно е вече зад гърба на Джулиана Гани. Към ден днешен силиконката излъчва щастие не само в "Капките", но и в личния си живот.

View post on Instagram