Автор
Ива Петрова

Кулагин скочи на Сузанита: Не искаше да си плати

Гримьорът Валентин Кулагин разкри за взаимоотношенията си със Сузанита. След като бил нает да я гримира за видеоклип, дъщерята на Орхан Мурад се покрила и не искала да плати хонорара му. Тя трябвало да заплати услугите му още на снимачната площадка, но го помолила за отсрочка, тъй като нямала достатъчно финанси в момента.

„След като свърших работата си, започна да се жалва, че не ѝ стигнали парите и няма да може да покрие хонорара ми. Имала непредвидени разходи и не може да плати на фризьора и гримьора. Иначе тогава намери пари за водка и кюфтета, чипсове и какво ли още не“, разказа Кулагин.

View post on Instagram
 

Гримьорът приел предложението на Сузи да му се издължи след месец, но певицата се покрила и дори блокирала номера му, за да не може да се свърже с нея. „Наложи се да ѝ пише наш общ познат пред, когото тя обяснила, че няма участия и не изкарва пари. Но мен това не ме интересува, още повече, че имаше пари да даде за режисьор – 10 бона, отделно и за тоалети. Да се беше гримирала сама, защо наема гримьор?!“, жалва се Валентин.

View post on Instagram
 

След време се свързал с майката на певицата – Шенай, която обаче се оказала още по-нагла. „Тя също се опъваше да си платят и се наложи вече да ги заплаша, че няма да позволя да завъртят клипа, когато стане готов. Все пак, като част от екипа му, аз също имам права като автор на грима в него. Това обаче не ги стресна особено и следващият ми ход, който предприех беше обаждането ми към популярна музикална телевизия, за да не пуска видеоклипа. Явно тогава можеха вече за три часа да намерят пари и да си платят“, разказа финала гримьорът.

View post on Instagram
 
Галена върви по стъпките на Кобилкина, преподава на живо сексуални уроци (ВИДЕО)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Галена върви по стъпките на Кобилкина, преподава на живо сексуални уроци (ВИДЕО)

Автор Ева Григорова