Автор
Антония Михайлова

Подарък от Вселената: Тези 4 зодии ще срещнат любовта по време на Новолунието в Телец на 8 май

Ако отдавна мечтаете да се влюбите, тогава май е най-добрият месец от годината за изненадващи срещи и романтични чувства. Това е така, защото новолунието на 8 май ще се случи в съвпада на Венера, Слънцето и Луната, което може да отвори нов любовен цикъл към абсолютно всички.

Ефектът от новолунието обикновено продължава две седмици, до пълнолунието, така че ако сте планирали нови пътувания, запознанства, обучения или партита с приятели, там може да ви очаква приятна изненада.

Овен

Новолунието се случва във вашия сектор на парите и самочувствието, но Венера - управителят на вашите партньори, участва в самото събитие. Това означава, че някой може да ви признае чувствата си или да ви направи красив подарък, особено от 17 до 21 май. Бъдете внимателни към новите запознанства, особено ако сте буквално „подкопани“ да поемете инициативата. Най-вероятно това се дължи на факта, че Вселената ще ви изпрати наистина уникален човек - не пропускайте шанса си.

Телец

Новолунието се случва във вашия знак, на оста на връзката. Това означава, че ще бъдете толкова очарователни и привлекателни, че хората сами ще ви предлагат срещи, комуникация или просто приятелство. Във всеки случай привлекателността и харизмата ви само ще растат, защото Венера във вашия знак ще ви вдъхновява да изглеждате по-красиви и ще създава истинска магнетична магия около вас. Запознанствата са особено подходящи за вас от 8 до 21 май.

Скорпион

Нещо съвсем ново ще се случи в отношенията ви, защото новолунието се случва във вашия партньорски и брачен сектор. Изневиделица може да се появи нов интимен партньор в живота ви. В началото може дори да имате професионални отношения, свързани с работа или пътуване, може би той ще ви помогне да разрешите проблем с недвижими имоти. Но в периода около 18-21 май може да се разгори бурна страст между вас, която дори не сте очаквали.

Щастливите дни през месец май за всяка зодия
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Щастливите дни през месец май за всяка зодия

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Козирог

Новолунието се случва във вашия сектор на любовта и щастието, така че е напълно възможно да се появи в живота ви много специален за сърцето ви човек! Познанство може да се случи, благодарение на хобито ви, спорт или някакъв вид интерес. За много Козирози, които в момента преминават през труден период, новолунието може да се превърне в нулевия километър в отношенията им със себе си, например ще започнете да се грижите повече за себе си, ще промените гардероба си и ще решите да подобрите имиджа си. Именно тази енергия може да ви привлече към зашеметяващ нов романс.