Автор
Антония Михайлова

5 зодии имат най-голям шанс да намерят голямата любов това лято

Планирате ли да си вземете малко почивка от работа и да се насладите на кратък любовен романс? Или искате да се впуснете с главата напред в изграждането на дългосрочна здрава връзка? Бързо проверете своята зодия - може би вие ще сте този, който ще изпита цялото очарование и красота на любовта през лятото на 2024!

Козирог

В началото на годината Козирозите бяха заети със самоусъвършенстване и любовта остана на заден план. Време е да промените ситуацията! Под влиянието на ретрограден Плутон ще се почувствате напълно различно от начина, по който сте свикнали. Освен това ви очакват 2 пълнолуния във вашето съзвездие. Може да забележите, че сте започнали да обръщате внимание на съвсем различен тип партньор. Починете си от работа и си позволете малко ваканционна романтика. Запознаването с нови привлекателни черти на други хора ще ви позволи да разберете по-добре какви промени са настъпили във вас самите.

Риба

През лятото две планети ще се движат в ретроградна посока във вашето съзвездие. Сатурн ще започне ретроградното си движение на 29 юни, Нептун ще се присъедини към него малко по-късно - на 2 юли. По това време хората ще започнат да ви обръщат по-голямо внимание. Работата е там, че специалната енергия на Риби буквално ще витае във въздуха. Не се страхувайте да се отворите към света. През този период той ще бъде настроен на вашата честота и комуникацията с хората лично ще бъде по-лесна за вас.

Телец

Телците греят с най-ярката вътрешна светлина, когато се чувстват комфортно в материална среда. Буркан, пълен с монети, е най-добрият начин да накарате Телеца да заблести. През пролетта ще си спомните радостта от успеха в кариерата. Вашето старание дава плодове, карайки ви да се чувствате сигурни. Приятната енергия на успешния Телец никога не остава незабелязана. Много кандидати ще летят към вашата вътрешна светлина. Време е да се впуснете в търсене на „тази“ сродна душа.

Тези 4 зодии ще се радват на най-много пари през май
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Тези 4 зодии ще се радват на най-много пари през май

Автор Антония Михайлова

Везни

През август вашата управляваща планета Венера ще се премести в съзвездието Везни. Готови ли сте за толкова голямо внимание от противоположния пол? Всяко ваше излизане ще завърши с попълване на списъка ви с контакти. Ако сте сами, потопете се в тази енергия! Въпреки това, не губете ресурсите си напразно. Избирайте разумно, обърнете внимание на начина, по който ви ухажва, на усилията, които полага, за да ви накара да се чувствате единствената в неговите очи.

Близнаци

В края на май Близнаците ще са готови да се гмурнат в нови и вълнуващи връзки. Посветете лятото си на любовта, Близнаци! Време е да разберете какво е истинска любов. Отидете на кратко пътуване с нов партньор в началото на юни -възможно е това да доведе до създаването на красива емоционална връзка.

Този път опитайте нов подход за изграждане на взаимоотношения - не използвайте същите модели, които са причинили провал на ваши предишни връзки.