Автор
Ева Григорова

Не обичала лукса ли: Ергенката Йоана с чанта за 4 бона (снимка)

Една от финалистките в третия сезон на "Ергенът" - стюардесата Йоана, направи сериозен гаф в Инстаграм. В предаването тя упорито твърдеше, че обича палатките и не харесва лукса, но в същото време се показа на снимка, където държеше малка, но луксозна чанта на известна марка. Проверка доказа, че въпросната чанта струва приблизително 4 000 лева. Все пак не става ясно дали става въпрос за реплика, която е далеч по-евтина, или за оригинала ѝ.

Все пак нека не забравяме, че Йоана е стюардеса по професия, което е знак, че нейните доходи са достатъчни да си позволи такива аксесоари. Но въпреки това имаше последователи, които не спестиха критичните си коментари по неин адрес. Ето два от най-любопитните коментари по неин адрес:

"Може да си я е купила от Турция. Там са евтини репликите. Иска да е като Маги ама не може, милата"

View post on Instagram
 

"Чантата по всяка вероятност е реплика да, но кой си купува реплики? Материалистки, които не могат да си позволят оригинал. Така че, още повече на момичето ѝ личи че е фалшива и злобна. По-добре човек да е откровен - кажи си обичам чантички и дрънкулки, няма какво да се правиш на майка Тереза, никой няма да ти закачи златен медал."

Киара от "Ергенът" със смразяваща изповед: Живея втори живот, 3 седмици бях в кома
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Киара от "Ергенът" със смразяваща изповед: Живея втори живот, 3 седмици бях в кома

Автор Ева Григорова