Автор
Ива Петрова

Искри в "Ергенът": Йоана тотално срази Магдалена с писмо

В последния към момента епизод на третия сезон на риалити шоуто "Ергенът" участничките бяха разделени на двойки, които трябваше да опишат впечатленията и мненията си една за друга.

Най-остра в обвиненията към съпреничката си се оказа Йоана. Тя трябваше да напише писмо, в което да разкрие начина, по който вижда Магдалена.

View post on Instagram
 

"Маги, ти си човек, който няма как да остане незабелязан!", зачете писмото си стюардесата. "Забелязах, че свикна със специалното внимание и забрави, че има и други момичета и ти не си единствената!", пише по-нататък тя.

Йоана остро обвини Маги, че е в шоуто заради самата победа, а не заради любовта. Йоана е убедена, че управителката на ресторант в столицата се преструва на влюбена и че единственото, което я интересува е материалното облагодетелстване.

Маги от "Ергенът" имала връзка с годеника на Анелия
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Маги от "Ергенът" имала връзка с годеника на Анелия

Автор Ива Петрова

"Според мен ти си жена, която е свикнала да живее нескромен начин и обича да си угажда. Опитваш се да изградиш несъществуващ образ."

Йоана смята, че Маги не е за Алек, тъй като луксът, в който според нея Магдалена обича да се обгражда, няма да е в нейна полза.

View post on Instagram
 

Йоана продължи да атакува Магдалена и по време на коктейлната вечер. Тогава стюардесата не спря да критикува открито Маги, че е неискрена и че далеч не е толкова скромна, колкото се опитва да изглежда.

View post on Instagram