Автор
Ева Григорова

Лоши новини за семейство Кардашиян: Крис Дженър страда от рак

Майката на популярните сестри Кардашиян - Крис Дженър разкри в нов клип на, че лекарите са ѝ открили тумор.

В нов трейлър за петия сезон на хитовото шоу на Hulu, тя говори с дъщерите си за резултатите от скорошния ѝ преглед при лекар. На видеото Крис може да бъде видяна да седи до приятеля си Кори Гембъл, докато споделя новината с Клои Кардашиян, както и с Кендъл и Кайли Дженър.

Не са известни повече подробности за тази тревожна новина, която идва месец след смъртта на по-малката ѝ сестра Карън Хоутън, която почина внезапно и неочаквано на 18 март. Смъртта на Карън дойде като голям удар за Крис Дженър. „Смъртта на Карън е напомняне, че животът е кратък и ценен и че утрешният ден никога не е обещан. Трябва да казваме на онези, които ценим, колко много ги обичаме. Обичам те, моя скъпа сестра“, разкри тя.

Освен кадрите, посветени на диагнозата рак, в трейлъра има и други моменти, на които Кайли Дженър избухва в сълзи по време на разговор насаме със сестра си Кендъл Дженър, която се втурва да я прегърне. Сценарият не е същият като този от разговора, в който Крис Дженър говори за тумора си, така че сълзите на бизнесдамата може да са по друга причина или може би от притеснение за майка ѝ.

Тревожната вест идва два месеца след като най-голямата от сестрите трябваше да бъде подложена на спешна фетална операция в последния етап от бременността си. Нещо, което също ще бъде част от сценария на този сезон на риалити шоуто.