Автор
Ива Петрова

Мария призна: "Като две капки вода" възроди кариерата ми

Виждам отношението на хората към мен. Различно е спрямо месеци по-рано." Това разказа пред "България днес" певицата Мария дни преди големия финал на "Като две капки вода".

View post on Instagram
 

Победителят в имитаторското шоу ще стане ясен на мегаспектакъл в столичната "Арена София".За финалния си образ Мария избира да се превъплъти в иконата на балканската музика Цеца. Ще изпее парчето "Забранен град".

"Избрах го, защото ми е едно от най-любимите. Израснала съм с музиката на Цеца. Винаги съм искала да бъда като нея. Тя е нереална просто. Имала съм честта да съм на една сцена с Цеца. Уви, не се познаваме лично. Песента е уникална - емоционална изповед. Винаги съм искала да я изпея. Няколко пъти пробвах да купя правата, но Цеца е отказвала, тъй като това е нейна лична изповед. Добре че са "Капките", да мога да я изпея веднъж пред публика", споделя чаровната изпълнителка.

View post on Instagram
 

Певицата разкри още, че не отива с нагласата да спечели най-гледаното шоу в България. Победата й е друга - любовта на феновете към нея и удовлетвореността да прави отново музика, която се харесва на всички.

"Наскоро ме срещнаха случайни хора. Заприказвахме се и ми казаха, че от "Капките" си личи колко труд и усилия полагам. За мен това е най-голямата победа", каза още Мария.