Автор
Ива Петрова

Мария: Не пея на плейбек в Капките

"Кариерата ми e на преден план, друго не мисля, нямам планове за личния си живот".

Това казва в интервю за вестник "България днес" фолкпевицата Мария, въпреки факта, че преди две седмици сред публиката в "Като две капки вода" камерите се спряха на половинката ѝ Миро. Дали обаче към днешна дата той е бивш на певицата, или продължава да живее с него, тя не уточнява. "Фокусът ми вече не е върху личния ми живот в момента, заклевам се в думите ми. Фокусът ми сега е само върху работата, защото всичко се преекспонира", допълва още певицата, която категорично отрича да пее на плейбек в шоуто.

View post on Instagram
 

"Това е подсъдимо. Няма как да се случи. Не само за мен, ама за всеки. Тогава никой няма да се притеснява да пее. И всеки ще е топ. Защо да се прави само за мен? Ако на този формат се появиш на плейбек, му се губи магията. Моите участия във формати никога не са случайни", уточнява гласовитото миньонче.

View post on Instagram
 
Мария със специално разрешение да пее на плейбек в „Като две капки вода“
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Мария със специално разрешение да пее на плейбек в „Като две капки вода“

Автор Ева Григорова

Мария обаче не пропусна да похвали дъщеря си. "Обмислям да я изпратя в чужбина. Говори вече три езика - български, френски и английски. Миналата година я питах какво иска за рождения ден. И знаеш ли как ми отговори? Не искаше нещо материално, което е напълно логично за деца на възрастта ѝ. Попита дали имаме възможност да я изпратим на лагер, на който да усъвършенства френския си.

Пратихме я в Швейцария. Стоя там без телефони, без забавления, само учене. Това ме направи много щастлива. Много се гордея с Марая. Очевидно съм се справила добре като родител. Мотивира ме за в бъдеще. И затова искам да отиде извън България. Тук, у нас, момичетата и момчетата стават големи веднага. Няма го прехода. Това не е окей. Искам детето ми да мине по този последователен път. А не да скача от дете в жена", отбеляза гордата майка.

View post on Instagram