Автор
Ева Григорова

Джей Ло призна защо в момента е толкова слаба

Дженифър Лопес сподели, че напоследък е доста ангажирана и заета и в момента е в „борбена форма“, благодарение на участието си в нов филм. В интервю за Live with Kelly and Mark, 54-годишната звезда разкри как е тренирала за филм, който съвсем скоро е приключила да снима.

„Току-що завърших филм, наречен Kiss of the Spider Woman, в който всичко беше пеене и танци, което беше едновременно вълнуващо и изтощително“, обясни звездата от Shotgun Wedding. „В момента съм най-слаба в живота си. В момента съм в бойна форма.”

Музикалният филм е адаптация на продукцията на Бродуей от 90-те години. Дженифър играе главната роля на Аврора. Историята се развива през 1981 г. в аржентински затвор, където героят Луис Молина създава Аврора като фантазия. Той си я представя във филми, включително в ролята на жена паяк, която може да убие плячката си с целувка.

Докато размишляваше върху жертвите, които трябвало да направи, докато е работела по филма, Джей Ло също отбеляза как поддържа форма, докато е на турне.

„Движа тялото си непрекъснато, пътувам, всяка вечер тренирам усилено по два часа“, отбеляза тя. „Това е моментът, в който се намирам в наистина добра здрава форма.“

В момента Дженифър се готви да тръгне на турне: „Отивам на турне. Това е бебешко турне“, призна тя. „Това са 28 шоута, които правя в Съединените щати. Не съм била на турне от известно време, така че си помислих, нека да го направя. Имам нова музика. Нека просто го покажа.“Първото шоу е насрочено за края на юни, а наскоро стана ясно, че организаторите на турнето са поискали от звездата да го отмени, поради ниски продажби на билетите.