Автор
Ева Григорова

Яростно разкритикуваха Джей Ло: А дали наистина е използвала Оземпик

Дженифър Лопес бе една от най-очакваните звезди на тазгодишната Met Gala, тъй като беше и един от домакините на грандиозното модно събитие. „Добре дошли на моето парти“, каза тя гордо пред Vogue, излъчвайки увереност и блясък.

С напредването на нощта обаче негативните коментари в профила на списание Vogue в Инстагтрам започнаха да нарастват мълниеносно.

"О... Оземпик. Това ти ли си?", отбеляза един потребител, докато друг критикува грима на звездата, коментирайки: „Харесва ми роклята, но не и гримът, тя изглежда уморена."

Спекулациите продължиха със забележки като "Твърде много Ozempic?" и "Защо изглежда... като прашна? Цветът на косата ѝ изглежда матов и безцветен, а кожата ѝ изглежда измита. Това е разочароващо."

Дори прическата на Джей Ло не беше пощадена „фризьорът ѝ е бил болен ли?“. Друг фен пък обобщи: „Обичам я, но изглежда уморена“.

Допада ли ви визията на Дженифър Лопес и смятате ли, че и тя, както множество други знаменитости, е заложила на Оземпик, за да извае допълнително фигурата си?