Автор
Веселина Петрова

Краси Аврамов излезе с любопитен коментар за "Евровизия"

"Евровизия" се превърна в абсолютен Хелоуин! Вече не мога да преценя конкурс за какво е. То беше като карнавал, като Хелоуин. Повечето песни, много малко ми допаднаха. Нямам големи впечатления." Това заяви поп певецът Красимир Аврамов, когото у нас наричаха Човекът-глас.

Този път наградата за песен на годината спечели представителят от Швейцария Немо. И въпреки че нашата страна не участва, коментарите в социалните мрежи бяха наистина доста. И повечето - негативни...

Хората бяха скандализирани от външния вид и малцина си бяха направили труда да чуят изпълненията. Визията на швейцареца предизвика доста мемета. Снимката, на която той позира усмихнат в розова поличка, перушина и ноктопластика, накара хората да изразят мнение, че ценностите вече не са това, което бяха, пише "България днес".

View post on Instagram
 

Изпълнителят Краси Аврамов обаче, който преди време ни представи на "Евровизия", не е в шок от начина, по който изглежда победителят в конкурса.

"Всеки има правото да изрази свободата си и начина на това какво са те. Никога не съм бил против този тип желания на хората. Всяка година на "Eвровизия" има някой или няколко, които по този начин успяват да привлекат вниманието", споделя Аврамов.