Автор
Ива Петрова

Алекс Гърдева ще се изправи срещу Бони в битка и се закани: Ще я размажа

"Крилце или кълка" - тази дилема изведе на финалния двубой за "златния кулинарен пояс" в "Хелс китчън" ергенката Александра Гърдева. Напук на вайканията ѝ, че никога не е разфасовала пиле, Гърдева се справи на шест с трите ястия от пилешко и издуха Гатьо.

Той се засили към заветната награда, заканвайки се "да смачка Бони като скилидка чесън с юмрук", но шеф Виктор Ангелов безапелационно избра за последната битка с поп фолк певицата бившата участничка в "Ергенът", пише "България днес".

View post on Instagram
 

"Бони показа много подлост и наглост! Само "аз", "аз", "аз", изригна срещу певицата Гърдева. Тя показа, че има воля за победа и силна мотивация.

View post on Instagram
 

"Ще я размажа!", зарече се Алекс по адрес на звездната си съперница.

Преди това Бони докара до екстаз пословично придирчивия шеф Ангелов, който не спря да хвали ястието ѝ, приготвено заедно с професионалиста Димитър. За благодарност певицата няколко пъти повтори, че с радост ще пее на сватбата му."Твоята чиния е "Залез над Сините камъни"!", възкликна Ангелов. И добави: "Единственото, за което съжалявам, е, че не съм приготвил аз тази чиния!". А Бони се размаза от удоволствие след хвалбите...