Автор
Ива Петрова

Зрители на "Хелс Китчън" са бесни на шоуто: Изригнаха срещу Бони

Зрители на "Хелс Китчън" са бесни на шоуто. След последните скандали фенове на кулинарното риалити отказват да го гледат. Причина за това е убеждението им, че певицата Бони е толерирана от страна на продукцията. Те категорично посочват нея като причина рейтингът на шоуто да спадне.

Ясен е вече и победителят от "Златния отбор", което още повече наля "масло в огъня" и изкара извън нерви зрителите. Те се чудят как така шеф Ангелов допусна от шоуто да си тръгне Изи, която бе фаворитка на всички.

Почитателите на "Хелс китчън" са убедени, че победителят вече е определен и посочват в негово лице - Бони. Те обаче са категорични, че попфолк изпълнителката няма да стигне по честен път до върха, тъй като очевидно е най-покровителствената от Шеф Ангелов в сравнение с другите.Изгонването на Изи снощи още повече засили съмненията сред зрителите, че изборът на кулинарния гуру е предрешен.

Зрителите побесняха: Бони вдига рейтинга на Хелс Кичън, ще я държат до края
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Зрителите побесняха: Бони вдига рейтинга на Хелс Кичън, ще я държат до края

Автор Ева Григорова

"Нали Златния отбор е за аматьори готвачи. Какво прави там Бони? Нали е завършила ТОХ? Не са равнопоставени участниците! Ангелов много я лансира тази", бунтува се един, а друг се възмущава: "Естествено, че Изи ще напусне, нали трябва да има още нерви с тая Бони". "Бони да си ходи, с тая усмивка ми е като Жокера", гневи се трети. Така звучат част от хилядите негативни коментари за шоуто, насочени по-конкретно към Бони.

"Виктор Ангелов, провалихте се този сезон барабар със сценаристите. То не бяха разни истерични уж готвачки, то не бяха и странни ВИП-гости, ама с това недоразумение Бонка да я добутате до финал, не виждам как евентуален следващ сезон ще има някаква гледаемост", възмущава се друг фен на кулинарното риалити.