Автор
Теодор Муховски

Индийски пророк посочи най-опасните дати на 2024 - ще настъпят още през юни

Абигия Ананд е осемнадесетгодишен ясновидец от Индия, който се интересува от астрология още от детството си. Преди няколко години той успешно предсказва пандемията от коронавирус, която поразява света, а сега уверено предрича и други не по-малко важни събития.

Абигия Ананд разказа за трудните предизвикателства, които ни готви лятото на 2024 г. и как да ги преодолеем.

За летния период на 2024 г. Абигя Ананд е категоричен: „трябва да бъдем внимателни“ и това се отнася не само за родната му Индия, но и за света като цяло.

View post on Instagram
 

„Ако трябва да бъдем точни, между 11 и 20 юни (както и няколко седмици след този период) трябва да бъдем предпазливи. Възможно е в света да има събития, които да доведат до значителни жертви. Това може да бъде изцяло нова форма на насилие, използваща дезинформация или подбуждаща омраза в съзнанието на хората, създаваща безредици. През този период могат да бъдат използвани много различни тактики", казва ясновидецът. Съществува голяма вероятност от различни провокации, бунтове, разпалване на омраза между хората и големи жертви.

Абигя съветва човечеството да мисли за промяна и че житейските изпитания и сътресения ще бъдат добър стимул и „отправна точка“ за напредък.

Абигя Ананд твърди, че знае защо сега на планетата има различни видове катастрофи, а редица държави са въвлечени във военни конфликти. Става въпрос за първия век от 400-годишния времеви цикъл, който е белязан от събития с глобално значение. Променя се не само политическата или икономическата ситуация, но и околната среда.

Абигя е на мнение, че зачестилите наводнения, земетресения и урагани са адаптация на планетата към новите енергии. Особено се забелязва колко активна е напоследък водната стихия, за което свидетелстват наводненията в редица страни. Това се отразява не само на хората, но и на животните и на планетата като цяло.

View post on Instagram
 

Ясновидецът вярва, че човечеството трябва напълно да промени отношението си към нашата планета, за да не я възприема като обект за изсмукване на ресурси, а напротив - да подкрепя благосъстоянието на околната среда. А висшите хора съветва да се отнасят към обикновените граждани с уважение, грижа и разбиране, за да се стигне в крайна сметка до обща световна хармония.

Брилянтен пророк-математик предупреждава: Целият свят е в опасност
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

Брилянтен пророк-математик предупреждава: Целият свят е в опасност

Автор Теодор Муховски