Автор
Теодор Муховски

Крал Чарлз и Уилям побесняха от ярост заради поведението на Меган и Хари

Меган Маркъл и принц Хари бяха обвинени, че са превишили правата си, след като проведоха „неофициална“ кралска обиколка в Нигерия през уикенда, която е накарала крал Чарлз и принц Уилям да "изпаднат в ярост".

Кралски експерт твърди, че обиколката на Меган Маркъл и принц Хари в Нигерия е накарала крал Чарлз да се "ядоса повече, отколкото някой някога го е виждал".

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха на посещение в африканската държава през миналия уикенд, за да популяризират игрите "Инвиктус", но пътуването им беше посрещнато с критики, като някои го определиха като неофициална кралска обиколка.

Кралският автор и коментатор Том Куин говори ексклузивно пред The Mirror и разкри: "Уилям е абсолютно бесен от тяхната постъпка и е решен да намери начин да спре това да се случва в бъдеще.“ Говори се, че Чарлз също не е на себе си и никой не го е виждал толкова ядосан досега.

Меган Маркъл и принц Хари, Нигерия
Меган Маркъл и принц Хари, Нигерия
GettyImages

Да си припомним, че херцогът и херцогинята на Съсекс скандално се отказаха от работа като кралски особи през 2020 г., а Хари беше лишен от няколко кралски привилегии.

Кралският автор добави, че "Хари и Меган са станали некоректни - пътуването им до Нигерия е дръзко изявление, с което отказват да приемат, че вече не са кралски особи. А Уилям и Чарлз се почесват по главите и си мислят: "Как ще контролираме тази кошмарна ситуация?".

Разсъждавайки върху нигерийската визита на Меган и Хари, г-н Куин твърди, че е "лесно да се разбере защо висшите кралски особи са притеснени". Куин поясни, че може да се твърди, че пътуването до Нигерия е било замислено така, че да създаде впечатлението, че Хари и Меган все още са работещи кралски величия.

Той добави: "Всичко, което може да се очаква от официална кралска визита, беше налице - приемите, посещенията в училища и благотворителни организации, при ранени войници и хора с увреждания. Речите на Меган и Хари и цялото им отношение бяха замислени така, че да създадат впечатлението, че те все още са напълно платени действащи кралски особи, а на Уилям и баща му крал Чарлз това не им хареса“.

"За Чарлз и Уилям това е все едно Меган и Хари да кажат: "Не ни е нужно вашето разрешение да бъдем работещи кралски особи, ще го правим по собствените си условия, когато и където пожелаем".

Два удара за два часа: Чарлз III не пожела да се срещне с Хари при завръщането му в Лондон и го срази с това решение
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Два удара за два часа: Чарлз III не пожела да се срещне с Хари при завръщането му в Лондон и го срази с това решение

Автор Антония Михайлова