Автор
Теодор Муховски

Простих на партньора си за изневярата му, а той забремени мен и любовницата си

Светът ми се срина, когато партньорът ми призна, че е направил дете и на любовницата си, докато аз съм била бременна. Това, което ме боли още повече е, че другата жена е решила да кръсти бебето си на него. Сякаш иска всички да научат за неговата измяна. Така започва моята история.

Аз съм на 36 години, а партньорът ми е на 38. Заедно сме от осем години и имаме петгодишен син и дъщеря на 5 месеца.

Това не е първият път, когато партньорът ми изневерява - правил го е многократно, но в името на сина ни му прощавах.

Една вечер преди около седем месеца се скарахме, защото страдах от сутрешно гадене, а половинката ми имаше сериозни проблеми в работата си.

Той отиде във фитнеса, за да изпусне парата. Там се запозна с една жена. Тя е на моята възраст и има репутацията на жена, която разваля връзки.

Върнаха се в апартамента ѝ и правиха секс. Партньорът ми не се извини за изневярата и дори ме обвини като ми натърти, че аз съм проблемът в нашата връзка.

Когато ми каза, че тя е бременна и кръщава бебето си на него, аз не можех да повярвам. Очевидно е, че бебето е негово, защото разбрах, че той е единственият, с когото тя е правила секс в продължение на месеци.

Цялата любов, която имах към него, си отиде. Емоционално съм изцедена и искам да се преместя, но не мога да си го позволя, защото нямам финансовата възможност за това. Чувствам се толкова предадена. Потърсих мнение на психолог, ето какво ме посъветва:

„Дали сте на партньора си многобройни шансове, но той не е доказал, че е достоен за тях.

Помислете дали да не го приемете обратно само при стриктното условие, че ще се подложи на терапия, за да може да започне да ви разбира и да спре изневерите си. Дори и само заради децата си, помислете върху това.

Не попадайте в капана да останете с него само заради обещанието му.

Ако той не иска да потърси помощ или да покаже, че иска да се промени, колкото и да е трудно в началото, ще бъдете по-щастливи и сигурни, ако започнете да планирате отделен живот.

Не забравяйте, че като баща и на двете ви деца той е длъжен да ги осигурява финансово“.

Не е само секс: 7 вида изневери, за които да имате едно наум
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Не е само секс: 7 вида изневери, за които да имате едно наум

Автор Теодор Муховски