Автор
Теодор Муховски

Бившата съпруга ми изневери, но защо трябва аз да спя на дивана?

Бившата ми съпруга ми изневери със съсед и въпреки че се опитвах да ѝ простя, накрая прекратих връзката ни. Сега съм на дивана и се паникьосвам как ще свързвам двата края. Време е да ви разкажа моята лична история. 

Аз съм на 34 години, бившата ми съпруга е на 32 и имаме прекрасна тригодишна дъщеря. 

Беше ужасна година. Бях съсипан, когато един ден се прибрах по-рано от работа и заварих съседа на нашия диван. Съпругата ми каза, че е влязъл, за да ѝ помогне да стигне до тавана. 

Но аз разбрах, че става нещо подмолно, нещо нечисто зад гърба ми. Той дори не ме погледна и си тръгна възможно най-бързо. 

Когато вечерта я притиснах, тя в крайна сметка призна, че са започнали да правят секс в хола ни, докато аз бях на работа, а дъщеря ни - на детска градина. 

Каза още, че това се е случило само няколко пъти, защото е била самотна, а аз съм работил твърде много. 

Но месеци по-късно открих, че всичко това е продължило повече от година. Скоро след това една от приятелките ѝ се изпусна, че е имала друга връзка месеци след раждането на дъщеря ни. 

Бяхме заедно от 12 години, но реших, че това е достатъчно, и прекратих всичко заради собственото си психическо здраве. 

Всъщност, аз не я мразя и двамата искаме да останем приятели. 

От финансова гледна точка трябва да живеем заедно и понякога да делим едно легло, тъй като в къщата ни се извършва ремонт. 

Трудно е все още да живеем под един покрив. Изглежда, че тя не иска да приключи ремонта и го протака. 

Но аз съм в нищото и просто искам да продължа напред. Потърсих мнението на специалист, ето какво ме посъветва:

"Взели сте правилното решение да се разделите, тъй като връзката ви е повлияла на психичното ви здраве. Но за съжаление финансовите реалности ви задържат. Сегашната ви ситуация е объркваща за всички, особено за дъщеря ви, която усеща напрежението между вас. 

Тъй като сте сигурни, че искате да се разделите, трябва да вземете окончателно решение. Време е да поставите завършването на строителните работи като приоритет и да съставите собствен план, за да можете да продължите живота си по друг начин".

Изневяра ли е причината за раздялата на симона Загорова и бащата на детето ѝ
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Изневяра ли е причината за раздялата на симона Загорова и бащата на детето ѝ

Автор Ива Петрова