Автор
Ева Григорова

Нина Добрев се потроши с мотор, пусна снимка от болницата

Актрисата с български корени Нина Добрев се потроши с мотор. Тя сподели на стори в профила си, че е добре, но я очаква дълъг път, за да се възстанови напълно. Добрев притесни сериозно феновете си с кадър, който сподели в социалните мрежи. Звездата от "Дневниците на вампира" е претърпяла кофти инцидент.

Тя е качила две снимки с описание: "Как започна и как приключи". На едната Нина е яхнала електрически кросов мотор, а на втората лежи в болнично легло с шина на врата и крака си.

Феновете ѝ знаят, че тя обича адреналина и високите скорости, но този път определено се е надценила.

Преди година Нина Добрев пък се оплака от пластичните хирурзи. Канадската актриса с български корени обвини някои от тях, че са се възползвали от профилите си в TikTok, за да покажат на аудиторията си къде и какви пластични интервенции си е правила самата тя.

Нашето момиче твърдо отрича да си е правила пластични интервенции, на която и да е част по себе си, акцентирайки най-вече върху областта на клепачите, както уверяват въпросните хирурзи в TikTok.

Актрисата допълни, че е попаднала и на друг профил, който пък се опитва да опровергае казаното от пластичните хирурзи, отдавайки промените в лицето ѝ на остаряването.

Нина Добрев бясна на пластичните хирурзи: Разкри дали е била под ножа
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Михайлова

Нина Добрев бясна на пластичните хирурзи: Разкри дали е била под ножа

Автор Антония Михайлова