Автор
Ева Григорова

Рийз Уидърспуун сподели снимка с майка си - няма да повярвате колко си приличат двете

По случай деня на майката Рийз Уидърспуун отдаде почит към своята майка, споделяйки снимка с Бети Рийз в Instagram.

View post on Instagram
 

48-годишната актриса и продуцент изрази обичта си с посланието: „Всеки ден с теб е подарък, Бети Рийз. Честит ден на майката, мамо!“. Към поста Ризй сподели редица откровени кадри, запечатали различни важни за двете моменти. От техния общ смях до сладки дейности, включващи децата на Уидърспуун.

Една забавна снимка показва Рийз и майка ѝ, преструващи се на смутени, докато друга нежна снимка показва Бети, бивша медицинска сестра, ангажирана в арт проект най-малкия син на Рийз, Тенеси, който е на 11 години.

Публикацията също така включва ретроспективна снимка на Бети, прекарваща време в музей с внучките си, Аби Джеймс и Дрейпър Уидърспуун.

View post on Instagram
 

Носителката на „Оскар“ актриса често е споделяла, че черпи вдъхновение от „енергията и добротата“ на майка си, за които е споделяла повече в поредицата си от детски книги, озаглавена Busy Betty.

Най-големият син на Рийз, Дийкън Филип, който на 20 години, също прибегна към Instagram, за да почете майка си и баба си. „Честит Ден на майката на всички майки“ - написа той към своя пост.