Автор
Теодор Муховски

Знаете ли, че: Само жени с ниска интелигентност носят тези 4 неща в чантата си

Нивото на интелигентност на една жена може да се определи не само чрез тест или внимателно проследяване на навиците ѝ. Оказва се, че дори съдържанието на една дамска чанта може да покаже нивото на интелигентност на нейната собственичка. Разказваме ви кои неща е най-вероятно да бъдат открити в чантата на жена, която не е особено интелигентна.

Изобилие от козметика

Жена с ниска интелигентност обикновено носи много козметика в чантата си. При нея в несесера ѝ винаги има място за коректор, фон дьо тен или гланц. Тук е важно да се обърне внимание на количеството козметични продукти, тяхното потребление и подхода на собственичката на аксесоара.

Жената с ниска интелигентност е убедена, че яркият грим, който постоянно обновява, ще ѝ помогне да привлече вниманието на околните. В същото време такава жена не осъзнава всички особености на употребата и приложението на всеки продукт. Резултатът: свръхпотребление на козметика и неестествен грим.

Манекенски очила

Жената с ниско ниво на интелигентност най-често иска да изглежда по-умна, отколкото е в действителност. За да направи това, тя носи декоративни манекенски очила в чантата си. В самия аксесоар няма нищо лошо - напротив, той може да бъде модерно допълнение към образа.

Но ако целта на носенето на очила е да изглежда като интелектуалка, то ефектът е обратен.

Резервен комплект бельо

Друго нещо, което обяснява липсата на интелигентност на притежателката, е резервният комплект бельо, който се държи в чантата ѝ. Жените с ниска интелигентност често нямат представа къде точно ще останат да пренощуват, затова вземат резервен комплект бельо "за всеки случай". И тук не става дума за секс за една нощ, а за неспособността да планират собственото си време.

Изобилие от бижута

Жената с ниска интелигентност носи в чантата си огромно количество бижута. Аксесоарите могат да се превърнат за нея не просто в обмислена част от облеклото, а в начин да компенсира несигурността или да привлече внимание. Важна особеност: в повечето случаи подборът на бижута също не е много сполучлив.

Защо мъжете си тръгват от красивите и успели жени?
НОВИНИ
Автор Весела Георгиева

Защо мъжете си тръгват от красивите и успели жени?

Автор Весела Георгиева