Автор
Весела Георгиева

Защо мъжете си тръгват от красивите и успели жени?

Тя е всичко, за което един мъж може да мечтае. Тя е умна и красива. Защо тогава той би си тръгнал от нея?

Чувства се притиснат и непълноценен


Вероятно той мечтае за повече внимание, вероятно се е чувствал притиснат... Но това не означава, че сте виновни. Просто много от мъжете днес трудно намират себе си и то в емоционален план. И все имат чувствата, че това, което правят не е достатъчно добро. Затова са готови да зарежат и най-страхотната жена!



Струва му се е, че трябва да се конкурира с вас

Ако един мъж усети, че трябва да се съревновава с партньорката си, той се чувства непълноценен и супер нещастен. Страда егото му. Страда гордостта му. Ако печелите повече пари от него и му дадете да разбере чрез някоя нетактична забележка, че вие носите панталоните в партньорството, със сигурност очаквайте да изчезне от дома и леглото ви. Разбира се, това не означава, че трябва да се откажете от мнението и мечтите си. Просто трябва да се опитате да щадите егото му. Или да си намерите друг партньор.



Не се чувства достатъчно ценен и уважаван


Здравата връзка се гради не само върху доверие, но и върху взаимно уважение. Той трябва да знае, че вярвате в него, че го подкрепяте и стоите зад него. Ако постоянно се съмнявате в него и способностите му, гордостта му ще пострада и той ще си тръгне.