Автор
Веселина Петрова

С възрастта стават все по-секси: БГ звездни мъже, които не са за изпускане

Сигурно сте чували, че 50-те са новите 40? Е, трябва да признаем, че има хора, които остаряват наистина красиво. И секси. В родния шоубизнес има поне няколко такива представители. Ето кои са те...Актьорът Владо Пенев. Той е един от представителите на силния пол, запазил детското си излъчване и невероятен младежки дух. Владо не само живее в съответствие с актуалните тенденции, продължава да експериментира, да пътува. Въобще - страхотен!Владо Карамазов, който наскоро духна 45 свещички. Няма какво да се лъжем - Владо винаги е бил един от родните секссимволи. И с времето става сякаш все по-неустоим.

View post on Instagram
 

Певецът Орлин Павлов, който вече е улегнал 45-годишен мъж и баща не спира да ни радва с усмивката си. Малко е побелял, но това не пречи на излъчването му, нали?Очарователният Орлин Горанов със сигурност има доста почитателки - не само, заради страхотния глас и изпълнения, но и заради спокойствието, излъчването. И въпреки че е минал 60-те, Горанов може спокойно да сложи в малкия си джоб много по-млади мъже.

View post on Instagram
 

Александър Сано, който стана на 47 г., все още пази момчешкия поглед, чувството си за хумор и привлекателния вид. Можем само да завиждаме на половинката му Нели - Саното не е мъж за изпускане!Владо Ампов-Графа също е от младеещите момчета, минали 40-те. А публиката му едва ли прави разлика между Владо сега и Владо отпреди 20 години, когато се влюби в него.