Автор
Веселина Петрова

Най-хубавият секс е с този, с когото ти е по-хубаво и без секс

Казват, че ако сексът не върви и връзката няма да просъществува дълго. Но има и друго - ако има само секс между двама души, връзката им пак е обречена в един момент да се разпадне.

Затова, според специалистите, най-хубавият секс е между хора, които се чувстват добре заедно и без секс. Защо? Защото между тях има много повече. Какво?

Например, уважение
. Уважение към зачитането на желанията и чувствата на партньора. Така и емоциите стават по-истински, дълбоки и съпреживяването е по-различно.

Разбирателство. Когато двама души успяват да се справят с проблемите си, да говорят, да намират решения, то и в секса ще им е хубаво.

Разбирането без думи... Невероятно е да знаеш, че човекът до теб ще те разбере и без да му обясняваш разни неща. Можеш просто да седнеш до него, да опреш глава на рамото му и да знаеш, че той е там, с теб.

Желанието да се експериментира. То носи със себе си разнообразие във връзката. А разнообразието е изключително важно за живота на двойките. Без него често се стига до липса на интерес.

Честността. Ако можете да бъдете честни един с друг, можете и да правите невероятен секс. Доверието е страхотен плюс за всяка връзка.