Автор
Ева Григорова

Джейсън Момоа беше щракнат да се натиска с новата си приятелка Адриа Арджона

Джейсън Момоа и Адриа Арджона бяха забелязани да се натискат, само два дни след като обявиха официално връзката си в Instagram. Вечерта за двамата започна с изпълнение на Джейсън, с неговата група ÖOF TATATÁ, в Cannery Hall. По-късно те се отправиха към Robert's Western World в Нешвил заедно с другите членове на групата.

Джейсън и Адриа всъщност са бивши колеги. Двамата участваха в актьорския състав на Netflix Sweet Girl, който излезе през 2021 г.

През януари 2024 г. актьорът от „Аквамен“ официално се раздели с Лиза Бонет. Тогавашните съпрузи започнаха връзката си през 2005 г., но не се ожениха до 2017 г. Двамата обявиха развода си през 2022 г. чрез Instagram стори, заявявайки: „Всички сме усетили притискането и промените на тези времена на трансформация... разгръща се революция и нашето семейство не прави изключение... усещаме израстване от настъпващите сеизмични промени. И така споделяме нашите семейни новини, че се разделяме.”

Въпреки че се разделиха, те останаха всеотдайни родители на двете си деца, което споменаха в първоначалното си изявление. „Любовта между нас продължава, развива се по начини, по които иска да бъде позната и изживяна. Освобождаваме се един друг, за да бъдем това, което се учим да станем... нашата непоколебима преданост към този свещен живот и нашите деца. Да учим децата си на това, което е възможно. Да живеем според молитвата, любовта да надделее. J & L.”

Подобно на Джейсън, Адриа също премина през раздяла. Пуерториканската актриса се омъжи за Едгардо Канлес през август 2019 г., но се разведе с него през 2023 г. Преди да намери любовта с Джейсън, актрисата беше отдадена изцяло на кариерата си.