Автор
Антония Михайлова

Как да спечелите сърцето на мъжа Рак: 5 изпитани съвета, които наистина работят

Чувствителен, но със силен характер. Стабилен, но с променливо настроение - звучи ли ви познато? Ако да, със сигурност сте се досетили, че става дума за мъжа от зодия Рак. Но как да спечелите сърцето му? Има 5 трика, които ще ви помогнат да извадите чувствителната природа на Рака от черупката му!

Покажете качества на постоянство

Стабилността е нещо, което често липсва на мъжа Рак. Обикновено той търси рутина, спокойствие и нещо, което трудно ще се промени. Разкажете му за хоби, с което се занимавате повече от пет години или за група, която обичате от дете. Така мъжът Рак ще разбере, че можете да бъдете с него както в мъка, така и в радост.

Приемайте неговите ухажващи жестове с благодарност

Мъжът Рак е привърженик на класическата романтика. С него трябва да сте подготвени за красиви жестове и дълго ухажване. Но не приемайте жестовете му за даденост. Искрено покажете, че се наслаждавате на неговите грижи и ухажване - и те няма да свършат до края на живота ви.

Доверете му се безусловно

Мъжът Рак невинаги ще споделя плановете си с вас. Много от представителите на този знак са убедени, че колкото по-малко знае половинката им, толкова по-спокойно ще спи. Запомнете - с мълчанието си той се опитва да ви защити. Покажете, че му вярвате и в знак на благодарност той ще сваля звезди от небето за вас.

10 неоспорими истини за мъжа Козирог
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Дамянова

10 неоспорими истини за мъжа Козирог

Автор Антония Дамянова

Пригответе му обяд

Пътят към сърцето на мъжа често минава през стомаха и това важи особено за Раците. Повярвайте, когато ощастливите гастрономическите му нужди, външно той може да се ограничи само до благодарност, но вътре в него ще светне цял фойерверк от чувства и емоции. Винаги се грижи за другите, но не знае как да се грижи за себе си. Покажете му, че цените неговото благополучие. Той ще бъде доволен дори от най-семплото ястие!

Не го съдете

Ракът няма да търпи неуважение към себе си, работата и семейството си. Ако не сте доволни от нещо, подбирайте внимателно думите си. Той лесно може да бъде наранен от вашите слова или действия. Изберете формулировка, която да изглежда, че проблемът не е в него, а в някои общи неща.