Автор
Антония Михайлова

Мъжете от тези зодии винаги избират жени Лъв, Стрелец или Овен

Когато става въпрос за романтични връзки с изпепеляваща страст, тогава, разбира се, всички астролози имат предвид романите на жените Лъвици, Овен и Стрелец. Страстта, вдъхновението и чувствеността, с които тези дами се отдават на любовта, не могат да бъдат описани.

И все пак ненапразно те се управляват от трите най-мощни звездни тела - Слънцето, Марс и Юпитер. Ярки и независими, чаровни и малко игриви - представителките на стихията на огъня са мощни и неустоими изкушения за мъжете от следните зодии:

Близнаци

Това е могъщо привличане. Въздух и огън - страстна, магнетична, изпепеляваща комбинация. Тази двойка обича да се стимулира емоционално един друг, постоянно да задава въпроси и да изследва живота заедно. Близнаците са винаги в крак с темпото на живот на огнените дами.

Представителките на зодиите Лъв, Стрелец и Овен обичат да наблюдават своя избраник по време на публични изяви и събития. Близнаците са крале на светските вечери. Вярно е обаче, че огненият ураган помита и всичко по пътя си, така че, мили Близнаци, бъдете внимателни с тези дами - докажете им, че сте достойни за тяхното огнено сърце.

Овен

Романс между две огнени зодии е изпитание както за околните, така и за самите влюбени. Неустоимото привличане един към друг ги кара да се съберат за милионен път. Но всеки път основният проблем не изчезва - неспособността да се адаптират един към друг. „Не можем да бъдем заедно, но и не можем да живеем един без друг“ - така често могат да бъдат описани тези отношения.

В началото на връзката си тези огнени двойки са на седмото небе и именно това чувство на еуфория ги кара да се връщат един към друг, въпреки риска да изпепелят партньора си до основи.

Тези жени оставят незаличима следа в сърцето: 4 зодии, които мъжете не могат да забравят
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Дамянова

Тези жени оставят незаличима следа в сърцето: 4 зодии, които мъжете не могат да забравят

Автор Антония Дамянова

Скорпион

„Най-огненият от водните знаци на зодиака“ е начинът, по който често се описват Скорпионите. Работата е там, че Скорпионите изпитват всяка емоция на дълбоко ниво. Поради тази причина те имат специална енергия: дори непознатите усещат тяхната дълбочина. А мъжете Скорпиони определено са способни да оцелеят в пламъка на огнените знаци на зодиака.

Но понякога за самите представители на елемента огън може да бъде трудно да разберат защо са привлечени от Скорпионите. Може би чувстват връзка с някой от управителите на този знак - Марс, планетата на действието, секса, активността. Тази енергия е позната на всички огнени знаци, така че дори във водния знак на зодиака те виждат нещо свое, мило и близко.