Автор
Ива Петрова

Доколко са "виновни" майките на Ергените и защо нито една от дамите не бе достатъчно добра за синовете им

Зад успеха на всеки мъж стои една жена! Когато тази сентенция е пречупена през случващото се в "Ергенът", тази жена е майката на момъка, за чието сърце се води битка.Свекървата изигра важна роля в почти всички сезони на коментираното риалити.

И в трите сезона майката на Ергенът се включваше в предаването малко преди да бъде взето окончателното решение за дамата на сърцето му.

В кратки лични срещи тя имаше възможност да научи повече за момичетата, стигнали до финала. Нито една от майките на момчетата не си позволи директно да назове харесваната от нея кандидат-снаха. Но не липсваха доста грубички коментари, упреци, изказвания, заради които дори СЕМ се събуди и реши да направи проверка.

View post on Instagram
 

Майката на Виктор - Росица, сподели в първия сезон, че той винаги е взимал справедливи решения.

За майка си Виктор е бил "опората в семейството“. За него най-трудният период в живота му е била раздялата на родителите му.

"Вярвах, че в семейството ми всичко е наред и разводът беше истински шок за мен, почувствах се излъган“, разказа той в "Търси се...".

Майката на Виктор се срещна с две момичета, стигнали до финала - Дениз и Виктория. Той избра Виктория Капитонова.

View post on Instagram
 

Светла, майката на пианиста Евгени Генчев, дойде в имението с баща му. И след интересен разговор със сина си реши да подкрепи неговия избор. По-емоционален в сезон 2 бе бащата на Ергенът, който избухна в сълзи. Темата, която го пречупи, бяха децата. Болезнена тема, защото преди да се роди Евгени, те са загубили едно дете...

"Евгени се появи съвсем неочаквано. Просто той е роден с късмет“, споделиха родителите в "Търси се..."

View post on Instagram
 

Срещата на мама Светла с Валерия бе нещо, напомнящо битка. Не тръгна добре, имаше напрежение и неловко мълчание. А темата, която предизвика шок, бе тази с името на евентуалното бъдещо внуче.
Самата Валерия сподели, че е усетила как Светла е нямала търпение срещата да приключи.

View post on Instagram
 

Ксения, майката на Алек, предизвика най-много хейт и коментари. Заедно с една от сестрите на Алек, тя се срещна с финалистките Магдалена и Надежда.

Майката на Алек е кардиолог по професия. Малко преди да участва в предаването тя е прекратила практиката си и се е пенсионирала. Между нея и Алек има силна връзка, а той винаги е държал и на мнението на баща си. Срещите на Ксения с двете дами, съревноваващи се за сърцето на сина ѝ, преминаха повече от любопитно. Тя призна на сина си, че не смята нито Магдалена, нито Надежда за подходящи за него. Според нея той има нужда от младо, слънчево момиче, "стъпило на жизнения си път, без багаж".
"Не си го представям с нито една от двете!", каза Ксения.
А твърдият ѝ и спокоен тон доведе може би и до интересния финал. Алек не избра нито една от двете. И дори не им го каза лично, пише Varna24.