Автор
Ива Петрова

Гущерова призна тайна, която всяка жена крие

Повечето жени крият какви подобрения имат по себе си и с какви естетични и коригиращи трикове се поддържат, но не и Светлана Гущерова.

Майката на четири деца никога не е крила, че има две пластични операции - ринопластика и силиконови импланти, но също така не е тайна, че е вманиачена и по процедурите за лице.

Наскоро Гущерова реши да отговори на въпроси на свои последователи в Инстаграм. Те полюбопитстваха какво точно прави, за да поддържа кожата на лицето си.

View post on Instagram
 

Светлана Гущерова изброи толкова много процедури, че на хората чак свят им се зави, писа Hotnewes.bg. От години Светлана не изневерява на дерматоложката Петрана Каляшева.

"Тя поддържа лицето ми от години и в зависимост от състоянието на кожата, преценява какво ще бъде подходящо за мен", отговори Гущерова на една от последователките си.

След което изброи дълъг списък: ботокс на цяло лице, включително и на дъвкателните мускули, филъри в брадичката, Jawline и скули, хибриден филър, скинбустери, освен това набиращото популярност Hi-Fu, както и 4D-неинвазивен лифтинг, който представлява вид лазерна терапия за незабавно подмладяване, стягане и блясък.

Гущерова обаче е признавала, че докато е била бременна, си е почивала от разкрасителните процедури.